İsrailli Bakan: Hizbullah ile topyekun savaş kapıda

İsrailli Bakan, Hizbullah'ın Golan Tepeleri'ne yönelik roketli saldırısının ardından Lübnan'a göz dağı vererek, ‘Hizbullah ile topyekun savaş kapıda’ dedi.

GİRİŞ 28.07.2024 10:10 GÜNCELLEME 28.07.2024 10:24
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İsrailli Bakan, Hizbullah'ın Golan Tepeleri'ne yönelik roketli saldırısının ardından Lübnan'a göz dağı vererek, ‘Hizbullah ile topyekun savaş kapıda’ dedi.

İsrail'in işgali altındaki Golan Tepeleri'nde bulunan Dürzi beldesi Mecdel Şems'e Cumartesi akşamı bir roket saldırısı düzenlendi ve saldırı sonucunda dokuz kişi hayatını kaybetti. Olayın üzerine İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz yaptığı açıklamada, Hizbullah'ın “tüm kırmızı çizgileri geçtiğini” söyledi.

Simon Rushton'ın The National'da cumartesi günü yayınlanan haberine göre Katz, İsrailli yayıncı Kanal 12’ye yaptığı açıklamada, "Hizbullah ile topyekun savaşın kapıda olduğunu" belirtti.

Hizbullah’ın saldırısında ayrıca onlarca sivilin de yaralandığı bildirildi.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • halim 1 ay önce Şikayet Et
    yeni bir işgal planı daha devrede.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe zirveyi bırakmıyor! Süper Lig'de puan durumu
Yahya Sinwar'ın sırrı ortaya çıktı! İsrail onu bu yüzden bulamıyor