Yunanistan'dan vatandaşlarına Lübnan çağrısı

İsrail-Lübnan hattında çatışma şiddetlenirken Yunanistan, Orta Doğu'daki gerginlik nedeniyle vatandaşlarına Lübnan'a gitmemeleri çağrısı yaptı.

Yunanistan'dan vatandaşlarına Lübnan çağrısı
Yunanistan'dan vatandaşlarına Lübnan çağrısı
GİRİŞ 30.07.2024 01:01 GÜNCELLEME 30.07.2024 01:01
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yunanistan Dışişleri Bakanlığının sosyal medyadan yayımladığı açıklamada, Lübnan'a acil durumlar dışında ziyaretlerden kaçınılması gerektiği belirtilerek, Yunan vatandaşlara bu ülkeyi terk etmeleri çağrısı yapıldı.

Açıklamada, "Ekim 2023'ten bu yana İsrail, Filistin toprakları ve İran'a yalnızca zorunlu durumlar dışında ziyaretlerden kaçınılması çağrımız geçerliliğini korumaktadır." ifadesine yer verildi.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Karanlık Kamil 1 ay önce Şikayet Et
    Lübnan a İslam ülkeleri acil destek sağlamalıdır. Derhal askerî müttefiklik anlaşmaları yapılmalı.
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 1 ay önce Şikayet Et
    kahrolasica yunan gavurlar...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek yılsonu enflasyon tahminini açıkladı! Öncelikli hedefi duyurdu
Fed'ten jumbo karar! Altının 2025 rotası belli oldu: 'Olumsuz etkilenebilirdi'