Bölge alev alev! ABD savaş gemileri Lübnan'a ilerliyor

İsrail'in Lübnan'da Hizbullah üyelerine yönelik gerçekleştirdiği saldırıyla birlikte tansiyon zirveye tırmanırken, ABD'ye ait savaş gemilerinin harekete geçmesi dikkat çekti.

Bölge alev alev! ABD savaş gemileri Lübnan'a ilerliyor
Bölge alev alev! ABD savaş gemileri Lübnan'a ilerliyor
GİRİŞ 30.07.2024 23:30 GÜNCELLEME 30.07.2024 23:30
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'un güneyini vurdu. İsrail ordusu, Mecdel Şems'e düzenlenen saldırıdan sorumlu olan Hizbullah komutanının hedef aldığı belirtildi.

Bu olayın ardından ABD'ye ait savaş gemileri de Lübnan açıklarına doğru ilerlemeye başladı.

NELER YAŞANDI?

• Golan Tepelerine yapılan saldırının ardından İsrail-Hizbullah arasında saldırılar arttı.

• İsrail, Lübnan'ın güneyinde 7 ayrı bölgede 10 hedefe saldırı düzenledi. Hizbullah misilleme olarak İsrail’in askeri üssünü katyuşa roketiyle vurdu.

• Hizbullah kanadından "topraklarımızı sonuna kadar savunacağız" açıklaması geldi. Son olarak İsrail, Beyrut'a hava saldırısı düzenledi.

• Saldırıda hedef alınan Hizbullah komutanının sağ kurtulduğu açıklandı.

• Beyrut'a uçuşlar durduruldu, halk sokaklara indi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 75
  • canlar 1 ay önce Şikayet Et
    Vurun şu gemileri
    Cevapla
  • Okan 1 ay önce Şikayet Et
    tam zamanı müslümanlar da lübnana asker yıgsın. en azından korkutsun. zaten israil rahat durmaz. israil ilk bize saldırdı desin. yazık ya. lübnanı da kaybedecegiz. tarihi kültürel ata miraslarımız ne hala geliyor. bundan sonra israil durmaz ki. kimse sesini cıkartmıyor cünkü.
    Cevapla
  • Kızılelma 1 ay önce Şikayet Et
    srail, Bu yaptıklarının intikamı alınacak. Ya Rabbi bu mazlumlara bu zulmu yapanların Kanını Akıtmadan canlarını almadan benim canımı alma,.İsrailden bu zulmün intikamını almaya güc ve İmkanı ver. AMİN
    Cevapla
  • Erdin ÖZASLAN 1 ay önce Şikayet Et
    Yılan başı ABD piyonlar Say say bitmez
    Cevapla
  • Çiçek 1 ay önce Şikayet Et
    ABD SUCLU VE ONUN HİÇ Bir sözüne güvenilmez ABD DUNYA Barisini tehtit ediyorATOM Bombasibyapan nukler silahlanmaya sebep olan ve savaş çıksın silah satılsın diye masum oldurten katil. siyasetçi l dolu bence ABD
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çuval dolusu para harcadılar! 2024'te en çok para harcayan takım belli oldu!
Son dakika: Bakan Fidan'dan F-35 ve S-400 açıklaması!