Bakan Fidan, Mahmud Abbas'ın Türkiye'ye gelişi hakkında konuştu!

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ülke Tv'de katıldığı canlı yayında gündeme dair gelişmeleri değerlendirdi. Bakan Fidan, "Filistin'in Devlet Başkanı olan Mahmud Abbas'ı davet ederek, Meclisimiz önemli bir adım atmıştır." ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 31.07.2024 23:06 GÜNCELLEME 31.07.2024 23:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gelişmeleri değerlendirmek için Kanal7 ve ÜLKE TV ortak yayınında katıldı.

Bakan Fidan, Kanal7 Ankara Temsilcisi ve Haber7 Yazarı Mehmet Acet'in sorularını yanıtladı.

MAHMUT ABBAS'IN TÜRKİYE'YE GELİŞ TARİHİ BELLİ OLMUŞTU!

Gündüz saatlerinde İletişim Başkanı Fahrettin Altun, ilistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın Türkiye'ye ne zaman geleceğine dair bilgi vermişti.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Filistin Devlet Başkanı Sayın Mahmut Abbas, 14-15 Ağustos’ta ülkemize bir ziyarette bulunacaktır. 14 Ağustos Salı günü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile görüşecek olan Sayın Abbas, 15 Ağustos Çarşamba günü Gazi Meclisimizin Genel Kuruluna hitap edecektir" açıklamasında bulunmuştu.

NUMAN KURTULMUŞ DA AÇIKLAMA YAPMIŞTI

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, önümüzdeki günlerde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'de konuşma yapacağını açıkladı.

Son dakika: Suikast sonrası Türkiye'ye geliyor! Tarih verildi...Son dakika: Suikast sonrası Türkiye'ye geliyor! Tarih verildi...

"MECLİSİMİZ MAHMUD ABBAS'I DAVET EDEREK, ÖNEMLİ BİR ADIM ATMIŞTIR"

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, gelişmeleri değerlendirmek için Kanal7 ve ÜLKE TV ortak yayınında Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas'ın TBMM'de konuşmaya yapacağı konusuyla ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Biliyorsunuz Türkiye Cumhuriyeti Parlamentosu çok istisnai bir yerdir. Meclisimiz Gazi Meclis'tir. Bu Gazi Meclis, kendi çatısı altında önemli gördüğü konukları gündeme taşır. Filistin'in Devlet Başkanı olan Mahmud Abbas'ı davet ederek, Meclisimiz önemli bir adım atmıştır. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin bu inisiyatifi çok önemlidir."

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 10
  • zulüm 1 ay önce Şikayet Et
    Abbasın meclise gelmesini sağlamak için bil hassa İsmail Haniye şehit edilmiş olabilir. Abbas hizaya çekilmeli adam olması sağlanmalı
    Cevapla
  • Ersoy 1 ay önce Şikayet Et
    Bu kefereler durmayacak devletimiz vakit geçirmeden saldırı ve savunma için hazırlık yapmalıdır zaman gevşeklik zamanı değil
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Abbası zorlamı getireceğiz daha önce çağrılmış neden gelmedi çok şaibeli birisi
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    İran öldürtü
    Cevapla
  • Ne diyon birader 1 ay önce Şikayet Et
    Mahmut Abbasin Filistin için siyonist den ne farkı var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FED'in faiz kararı sonrası piyasaların tepkisi: Altını nasıl etkiler?
Lübnan’da ikinci şok saldırı! Patlatılan ICOM marka telsizlerle ilgili Türkiye detayı