Biden, Netanyahu'ya sert çıktı: Anlaşmayı imzala

ABD Başkanı Biden, İsrail Başbakanı Netanyahu'dan Hamas'la esir takası anlaşması imzalamasını istedi. Zor geçen ve Biden'ın sert üslup takındığı görüşmede ABD Başkanı, "Bölgedeki tansiyonu yükseltme, Gazze'de ateşkes için çalış." dedi.

GİRİŞ 03.08.2024 07:15 GÜNCELLEME 03.08.2024 13:45
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

İsrail'in Kanal 12 Televizyonu'na konuşan iki Amerikan yetkilisi, ABD Başkanı Joe Biden'ın, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu telefonla arayarak esir takası anlaşmasının halihazırda yapılacak en önemli şey olduğunu söylediğini aktardı.

Zor geçtiği ve Biden'ın sert üslup takındığı ifade edilen görüşmede ABD Başkanı, Netanyahu'dan bölgede tansiyonu yükseltmekten kaçınmasını, bunun yerine esir takası anlaşması ve Gazze'de ateşkes için çalışmasını istedi.

Haniye suikasti sonrası Biden'dan ilk açıklamaHaniye suikasti sonrası Biden'dan ilk açıklama

Taraflar ayrıca, Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye suikastına karşılık İran'dan gelebilecek olası misillemeye ilişkin yürütülen askeri hazırlıkları da görüştü.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 80
  • Soykirimci Yahudiler 1 ay önce Şikayet Et
    Netenyahu gantz galant yada smothric bunlar SUİKASTE kurban gidebilirler NATO ABD İran yada Ortadoğu'daki orgutler ergec temizlik yapar izleyip gorecegiz
    Cevapla
  • Netenyahunun sonu 1 ay önce Şikayet Et
    ABD bu soytarilari kullanıp atacaktır büyük ihtimal netenyahu ve bakanlarina infaz onayı çıkmıştır kalemlerini kırar ABD en kotu ihtimal nato bu Yahudi ekibi tasviye eder ettirir
    Cevapla
  • mete 1 ay önce Şikayet Et
    ne demiş ne demiş.
    Cevapla
  • Hakkı An 1 ay önce Şikayet Et
    İkinizin de ipini elinde tutanlar TİTREMEDİKÇE...
    Cevapla
  • Fatih Akbulut 1 ay önce Şikayet Et
    Abd'nin tüm bakanları YAHUDİ iken mi Bidon Katil Netanyahu'yu azarlamış? PEEHHH başka fıkra yok mu ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Kurum: Depreme dayanıklı, Avrupa’nın en güçlü adliye saraylarını inşa ediyoruz
Kamikaze dron AZAT göreve hazır