İsrailli bakan Ben-Gvir'den alçak paylaşım: İsrail bayrağı altında sorguya çekiliyor

Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir şehit edilen Hamas lideri İsmail Heniyye'ye cuma hutbesinde dua ettiği için gözaltına alınan Mescid-i Aksa imamı Şeyh İkrime Sabri'nin fotoğrafını paylaştı: İsrail bayrağı altında sorguya çekiliyor.

İsrailli bakan Ben-Gvir'den alçak paylaşım: İsrail bayrağı altında sorguya çekiliyor
İsrailli bakan Ben-Gvir'den alçak paylaşım: İsrail bayrağı altında sorguya çekiliyor
GİRİŞ 03.08.2024 13:26 GÜNCELLEME 03.08.2024 13:27
Bu Habere 76 Yorum Yapılmış

İsrail polisi, İran'da suikasta uğrayan Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Heniyye'ye cuma hutbesinde dua eden Mescid-i Aksa İmam Hatibi Şeyh İkrime Sabri'yi (85) işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan evinde gözaltına aldı.

Şeyh İkrime Sabri'nin bir aile üyesi, İsrail polisinin çok sayıda birlik ve sivil polisle işgal altındaki Doğu Kudüs'teki evine gelerek Mescid-i Aksa İmam Hatibi'ni gözaltına aldığı bilgisini paylaştı. İsrail polisi de yaptığı yazılı açıklamada, Şeyh İkrime Sabri'nin evinden alınarak ifadesinin alınması için bölge mahkemesine götürüldüğünü duyurdu.

ULUSAL GÜVENLİK BAKANI ITAMAR BEN-GVİR SORGUYA ÇEKİLDİĞİ KAREYİ PAYLAŞTI

Mescid-i Aksa imamı Şeyh İkrime Sabri'nin sorguya çekildiği fotoğrafı paylaşarak "Şeyh Akrama Zabari bu sabah Tapınak Tepesi'nde kışkırtma yaparak katillerin hahamı İsmail Haniye'yi övdü, birkaç saat sonra İsrail polisi tarafından sorgulanmak üzere evinden alındı ​​ve şimdi de İsrail bayrağı altında sorguya çekiliyor. "Seviyorum" Kışkırtıcılara karşı politikam açık - Sıfır tolerans! Bunun uygulanmasından mutluyum ve memnuniyet duyuyorum." açıklaması yaptı.

İSRAİL SORUŞTURMA BAŞLATMIŞTI

İsrail, cuma hutbesinde Heniyye'ye dua eden Mescid-i Aksa İmam Hatibi hakkında soruşturma başlatmıştı.

Aşırı sağcı görüşleriyle öne çıkan Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Şeyh İkrime Sabri hakkında başlatılan soruşturmaya destek verdiğini belirtmişti.

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 76
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Bekle katil köpek. Senin de günün gelecek inşallah.
    Cevapla
  • Fani 1 ay önce Şikayet Et
    Gavur Gvir gavurluk yapmış ,size yakışan bu köpeklik...siz alçak değil çukursunuz...
    Cevapla
  • Davut 1 ay önce Şikayet Et
    Sozun bittigi yerdeyiz simdi lanet olsun islam ulkelerinin baskanlarina israil istedigi gibi herturlu herseyi serbestce ve korkmadan yapiyor bence hersey bitti filistin halki ve islam dunyasi bir avuc yahudinin esiri olmustur kimse bu gercegi degisteremez korkak olan israil degil muslumanlardir hersey ortada Allah sonumuzu hayir eylesin cok kotu seyler olacak yakinda muslumanlar kaybetti
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Sizi öyle korkunç bir sorgu bekliyor ki;İnşallah tez zamanda topunuz kahrolursunuz...
    Cevapla
  • Muammer 1 ay önce Şikayet Et
    En kısa zamanda yıkıldığını göreyim israil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
FED Faiz kararını açıkladı! 4 yıl sonra bir ilk
ABD Alaska'ya asker gönderiyor