Hükümet karşıtı protesto: En az 93 ölü

Bangladeş'te hükümet karşıtı protestolarda çıkan şiddet olaylarında ölenlerin sayısı 93'e yükseldi.

GİRİŞ 05.08.2024 03:41 GÜNCELLEME 05.08.2024 09:34
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Bangladeş'te hükümet karşıtı protestolar sürüyor. Bangladeş'te hükümet karşıtı protestolarda çıkan şiddet olaylarında ölenlerin sayısı 93'e yükseldi.

BM'DEN ÇAĞRI

Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Volker Türk, Bangladeş'te Bağımsızlık Savaşı'na katılanların ailelerine kamuda kontenjan ayrılmasının ardından başlatılan protestolarda yaşanan şiddete dikkati çekmek amacıyla düzenlenen hükümet karşıtı gösterilerde yaşanan "şok edici şiddetin" durması yönünde çağrıda bulundu.

Hükümet karşıtı protesto: En az 93 ölü

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • Mehmet 1 ay önce Şikayet Et
    Boylesi geri kalmis bir ulke ki bana "Yontma Tas Devri"ni hatirlatiyor.
    Cevapla
  • Açı 1 ay önce Şikayet Et
    Ajanlar boş durmuyor kahrolsun Amerika itrail
    Cevapla
  • TURKER 1 ay önce Şikayet Et
    ya arkadaş neden hep müslüman ülkelerde oluyor bu olaylar ? neden kafir devletlerde iç savaş olmuyor birbirlerine düşmüyor
    Cevapla
  • Ülkeci 1 ay önce Şikayet Et
    Yine müslüman devlette yine müslümanlar ölüyor. Bunun nedenini hiç düşünmezlermi acaba? Bu kadar mı cahillik olur? Müslüman dediğin akıllı bilgili Kur'an yolunda ilim sahibi kişidir. Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Fero 1 ay önce Şikayet Et
    Oraları bilmem ama şu bizim ülkemizdeki üniversitelere bakınca çoğu genç malesef dinden memleketinden ailesinden soğuyor, eğitim için gönderiyoruz ancak inanılmaz bir okumuş cahil kitlesi yetişiyor,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı: Listeye iki çizik!
Yahya Sinwar'ın sırrı ortaya çıktı! İsrail onu bu yüzden bulamıyor