İsrailli aşırı sağcı bakandan Nasrallah’ın öldürülmesi çağrısı

İsrail'de aşırı sağcı Maliye Bakanı Bezalel Smotrich, Lübnan Hizbullahı Genel Sekreteri Hasan Nasrallah’ın öldürülmesi çağrısında bulundu.

İsrailli aşırı sağcı bakandan Nasrallah’ın öldürülmesi çağrısı
İsrailli aşırı sağcı bakandan Nasrallah’ın öldürülmesi çağrısı
GİRİŞ 06.08.2024 20:59 GÜNCELLEME 06.08.2024 22:03
Bu Habere 75 Yorum Yapılmış

İsrailli Bakan, Nasrallah'ın İsrail ordusunun 30 Temmuz'da Lübnan'ın başkenti Beyrut'taki Dahiye'de öldürdüğü Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından Fuad Şükür'ün ölümünün 7'nci günü dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmaya ilişkin açıklama yaptı.

Smotrich sosyal medya platformu X hesabından yaptığı açıklamada, “İsrail, Nasrallah’a cevap vermemeli. İsrail Nasrallah’ı ortadan kaldırmalıdır.” ifadelerini kullandı.

Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah, İsrail'in 30 Temmuz'da Beyrut'a düzenlediği saldırıya misillemeyi tek başlarına ya da İran destekli diğer gruplarla yapacaklarını belirtmişti.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 75
  • hhüseyin 1 ay önce Şikayet Et
    Bu yobaz vahşiler bu hakkı kendinde nereden buluyor?
    Cevapla
  • NATO ORGUTU 1 ay önce Şikayet Et
    Büyük ihtimal NETENYAHU GANTZ GALLANT SMOTRİCH İNFAZ edilir suikaste kurban gider NATO AB ve Ortadoğulu örgütlerin istemediği kişiler hatta bence ABD bile temizlemeyi düşünmüştür NETENYAHU ve BAKANLARİ bu saatten sonra nerede infaz edileceğini düşünmeli bence izleyip göreceğiz ,
    Cevapla
  • Türk oğlu TÜRK 1 ay önce Şikayet Et
    Zaten nasrinin bi işe yaradığı yok.
    Cevapla
  • fett 1 ay önce Şikayet Et
    o gidenin yerine daha sert biriis gelir ise ne oalcak adam gibi isgal ettigini yeri verin adam gibi yasayin yoksa on milyon yil olsa sorun asla bitmez gibi orda
    Cevapla
  • hadi o 1 ay önce Şikayet Et
    gün gelecek o köpek dişleriniz bir bir sökülecek katil itler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan'dan Türkiye açıklaması: Bizim için tarihi bir fırsat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan boykot konulu paylaşım: Filistinli kardeşlerimizin yanındayız