Ebu Ubeyde son dakika duyurdu! Kassam'dan, Yahya Sinvar'a bağlılık yemini

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, Hamas'ın Siyasi Büro Başkanlığına seçilen Yahya Sinvar'a bağlılığını duyurdu.

Ebu Ubeyde son dakika duyurdu! Kassam'dan, Yahya Sinvar'a bağlılık yemini
Ebu Ubeyde son dakika duyurdu! Kassam'dan, Yahya Sinvar'a bağlılık yemini
GİRİŞ 10.08.2024 02:15 GÜNCELLEME 10.08.2024 02:15
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Son dakika Kassam Tugayları haberleri: Kassam Tugayları, İsrail'in Tahran'da düzenlediği suikast saldırısında şehit edilen İsmail Haniye yerine Hamas Siyasi Büro Başkanı olarak seçilen Yahya Sinvar'a bağlılığını duyurdu.

Ebu Ubeyde son dakika duyurdu! Kassam'dan, Yahya Sinvar'a bağlılık yemini

'KASSAM TUGAYLARI KOMUTAN YAHA SİNVAR'A BİAT EDİYOR'

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde'nin açıklamasında şunlar kaydedildi:

"Kassam Tugayları, Komutan Yahya Sinvar'a biat ediyor ve onun kararlarını uygulamaya tam hazır olduğunu beyan ediyor. Kassam Tugayları, şehit komutanımız İsmail Haniye'nin yerine Hamas liderliğine Yahya Sinvar'ın seçilmesini, hareketin canlılığını ve gücünde olduğunun kanıtı olarak görüyor."

Hamas, İran'ın başkenti Tahran'da 31 Temmuz'da suikasta uğrayan İsmail Heniyye'nin yerine, hareketin siyasi büro başkanlığına Yahya Sinvar'ın seçildiğini duyurmuştu.

Ebu Ubeyde son dakika duyurdu! Kassam'dan, Yahya Sinvar'a bağlılık yemini

 

Hamas lideri Sinvar direnişin kitabını yazdıHamas lideri Sinvar direnişin kitabını yazdı

Hamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar'ın meydan okuması yeniden gündem olduHamas'ın yeni lideri Yahya Sinvar'ın meydan okuması yeniden gündem oldu

Yahya Sinvar kimdir ve nerelidir? Nerede yaşıyor? Hamas lideri Yahya Sinvar'ın biyografisiYahya Sinvar kimdir ve nerelidir? Nerede yaşıyor? Hamas lideri Yahya Sinvar'ın biyografisi

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 43
  • Ahmet 1 ay önce Şikayet Et
    Mahvettiniz milyonlarca insanı, eğer ki yahudiyle bağınız varsa Allah'ın laneti üzerinize olsun. Bu şekilde savaş mı olur, Efendimiz sav kainatın en cesaretli insanı iken müalümanları hicrete yolladı, kendi hicret etti, sizin bu yaptığınız nedir yahu. Mescid-i aksa bir avuç Filistinlinin sorunu mu yaktınız çoluk çocuk herkesi
    Cevapla
  • Akkurt 1 ay önce Şikayet Et
    Arkadaş balık hafızalı mısın? israil köpeği sanki önceden vurmuyor muydu Filistin'li kardeşlerimizi, sanki önceden tutuklanmıyor muydu ilk okul çağındaki çocuklar, Hamas yiğitlerine bela okuyacağına git ayak bağı olma burada bari.
    Cevapla
  • ŞaH MaT 1 ay önce Şikayet Et
    Tek taraftan bakmayı bırak. Resulullah S. A. V. Hicretin dışında bir avuç sahabeyle de cihat etti. Senin gibi korkaklar yüzünden evet Aksa bir avuç Filistinin sorunu oldu.
    Cevapla
  • Yavuz 1 ay önce Şikayet Et
    ALLAH yar ve yardımcınız olsun inşallah kardeşim
    Cevapla
  • Türk 1 ay önce Şikayet Et
    Allah mücahitlerin yar ve yardımcısı olsun..
    Cevapla
  • Hoca 1 ay önce Şikayet Et
    Allah yardımcınız olsun hepinizi düşman şerrinden korusun.
    Cevapla
  • Alim 1 ay önce Şikayet Et
    Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu Kahrolsun netanyahu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Madde bağımlısı kişi dehşet saçtı
Bakan Tekin detayları açıkladı! 20 bin öğretmen ne zaman atanacak?