Hizbullah İsrail'in askeri üslerine saldırı! İsrail yangın yeri

Lübnan Hizbullahı, İsrail'in kuzeyindeki 4 askeri üsse silahlı insansız hava araçlarıyla (SİHA) saldırı düzenlediğini açıkladı.

Hizbullah İsrail'in askeri üslerine saldırı! İsrail yangın yeri
Hizbullah İsrail'in askeri üslerine saldırı! İsrail yangın yeri
GİRİŞ 10.08.2024 22:46 GÜNCELLEME 10.08.2024 23:16
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Son dakika Hizbullah haberleri: Hizbullah, resmi Telegram hesabından yaptığı açıklamada, İsrail güçlerine düzenlediği saldırılar hakkında bilgi verdi.

'ASKERİ ÜSLERE DOĞRUDAN İSABET SAĞLANDI'

Açıklamada, İsrail güçlerinin toplandığı Mahfat Alon adlı karargah başta olmak üzere 4 askeri üsse saldırı düzenlendiği belirtildi.

Saldırılarda, subay ve askerlerin bulunduğu yerlerin hedef alınarak "doğrudan isabet" sağlandığı duyuruldu.

İSRAİL'İN 5 BÖLGESİNDE YANGINLAR ÇIKTI

İsrail resmi televizyonu KAN'ın haberine göre, Lübnan'ın güneyinden İsrail'in kuzeyine atılan füzelerin İsrail ordusuna ait hava savunma sistemi Demir Kubbe tarafından engellenmesi sırasında 5 noktada yangın çıktı.

İsrail'in kuzeyindeki Yukarı Celile ve Golan bölgelerinde çıkan yangınların itfaiye ekiplerinin kontrol altına almaya çalıştığı aktarıldı.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Tarihçi 1 ay önce Şikayet Et
    Bu saldırıları küçük görenler ne yapmış. Herkes kendine bir sorsun. Boykot yapabilmişler mi mesela
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Kaç asker öldürdünüz hiç
    Cevapla
  • Ceco 1 ay önce Şikayet Et
    Ya hak gazanız mübarek olsun
    Cevapla
  • Selimm 1 ay önce Şikayet Et
    hep diyorum aslında İsrail in her yerinde yangınlar çıkartın. tarlalar bağlar bahçeler sanayii bölgeleri şehirler. İsrail'i bir kibritle diz çöktürebilirsiniz. nasıl nemrut bir topal sinekle helak oldu İsrail de bu gücüne karşın bir kutu kibritle perişan olur.
    Cevapla
  • H.Dr. 1 ay önce Şikayet Et
    Bu nasıl saldırı, İsrail'de yıkik yok, yaralanan yok, ölen yok. Şii Hizbulvahşet sallayıp duruyor. İsrail'i haklı çıkarmak için İran ve taşören firması durumundaki Hizbulvahşet ile diğer Şii İran yanlısı gruplar ehli sünnet müslümanları yok etmeye, yurtlarından çıkarmaya devam etmektedir. İslâm dünyasının baş belaları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil İsrail, Lübnan'a 150'den fazla hava saldırısı düzenledi
Eğitim uçağının kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı