Son dakika! İsrail'in kalbi Tel Aviv'de patlama

Gelen son dakika haberine göre, İsrail'in Tel Aviv kentinde yaşanan patlama sonucu bir kişi hayatını kaybederken bir kişi de yaralandı. Patlamanın sebebiyse henüz bilinmiyor. İsrail alarma geçerken patlama yerinde incelemeler sürüyor.

GİRİŞ 18.08.2024 22:24 GÜNCELLEME 19.08.2024 18:09
Bu Habere 255 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... İsrail basını, işgalci İsrail'in başkenti Tel Aviv'in kalbinde akşam saatlerinde büyük bir patlamanın olduğunu bildirdi. İşgalci İsrail, olası bir saldırı ihtimaline karşı alarma geçerken olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı.

İsrail polis sözcülüğünden yapılan açıklamada, Tel Aviv'in Lahi Caddesi'nde "patlayıcı düzenekle" bir patlama meydana geldiği, kimliği henüz belirlenemeyen 1 kişinin hayatını kaybettiği, 1 kişinin yaralandığı, yaralının hastaneye kaldırıldığı aktarıldı. 

Yaşanan olayda 50 yaşındaki bir erkeğin olay yerinde öldüğü ifade edildi.

"SIRADAN BİR KİŞİ DEĞİL"

Walla internet sitesinin haberine göre, Tel Aviv Emniyet Müdürü Peretz Amar, patlamada hayatını kaybeden kişinin "sıradan bir kişi olmadığını, patlayıcı düzenek taşıdığını, olayın niteliğini anlamak için soruşturma yürüttüklerini" belirtti.

Emniyet Müdürü, bir kamyonun yanında patlamayla hayatını kaybeden ve "bomba düzeneğini taşıdığı" düşünülen 50 yaşlarındaki kişinin kimliğinin soruşturmayı aydınlatacağını değerlendirdiklerini ifade etti.

İsrail İç Güvenlik Teşkilatı Şin-Bet'in de (Şabak) yer aldığı soruşturmada milliyetçi bir saldırı ihtimalinin de göz ardı edilmediği vurgulandı. 

Ölen kişinin kimliğinin tanınmaz halde olduğu belirtilirken, güvenlik birimleri büyük bir saldırının önlendiğini öne sürdü.

İsrail ordusu Nuseyrat Kampı'na saldırı düzenledi!İsrail ordusu Nuseyrat Kampı'na saldırı düzenledi!

Skandal iddia! İsrail ABD'deki yasayı gizlice delme peşinde!Skandal iddia! İsrail ABD'deki yasayı gizlice delme peşinde!

İşgalci İsrail yine hedef aldı! TRT ekibine silahlı saldırıİşgalci İsrail yine hedef aldı! TRT ekibine silahlı saldırı

Hamas Sözcüsü Hamdan CNN’e konuştu:İsraillilere Filistinlileri öldürme hakkı veriyorsunuzHamas Sözcüsü Hamdan CNN’e konuştu:İsraillilere Filistinlileri öldürme hakkı veriyorsunuz

KAYNAK: HABER7, AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 255
  • mis@f1r 4 hafta önce Şikayet Et
    sunu bir kere o beton kafaniza koyun...israil diye bir devlet yok...isgal altinda FILISTIN var ...
    Cevapla
  • misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    bunlara bi davun değmez. % 60 dan fazlası Filistindeki katliamdan memnun bakmayın bunların timsah gözyaşı dökmesine
    Cevapla
  • İSA 4 hafta önce Şikayet Et
    Müslüman masum vatandaşı öldürmez..
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Yerle Yeksan Olasın Siyonistler
    Cevapla
  • Şahin Ağa 4 hafta önce Şikayet Et
    Aman Tanrı israili korusun bop eşbaşkanlığı görevimiz var ne de olsa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MİT darbeyi vurdu! Gare'de Hagir Pirosi öldürüldü
Türkiye'de alfabe değişiyor mu? TDK Başkanı duyurdu