İtalya iade etti PKK’lı çıktı: Almanya tutukladı!

Almanya’da, İtalya’dan iade edilen şüphelinin terör örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandığı bildirildi.

İtalya iade etti PKK’lı çıktı: Almanya tutukladı!
İtalya iade etti PKK’lı çıktı: Almanya tutukladı!
GİRİŞ 19.08.2024 22:25 GÜNCELLEME 19.08.2024 22:34
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Federal Başsavcılıktan yapılan açıklamada 14 Şubat'ta hakkında Avrupa çapında tutuklama emri çıkarılan Selahattin K'nin 12 Haziran’da İtalya’da yakalandığı belirtildi.

Açıklamada, cezaevinde bulunan Selahattin K'nın Almanya’ya iade edildiği, 16 Ağustos’ta Frankfurt Havalimanı’nda gözaltına alındığı kaydedildi.

PKK ÜYESİ OLDUĞU GEREKÇESİYLE TUTUKLANDI

Zanlının 17 Ağustos’ta çıkarıldığı mahkemece terör örgütü PKK üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandığı bilgisi paylaşıldı.

Açıklamada, Selahattin K'nin Ocak 2014 ile Temmuz 2015 arasında PKK'nın kadrosunda yer aldığı, Almanya’da iki bölgede sözde sorumlu olduğu, terör örgütünün organizasyon, eleman ve propaganda faaliyetlerini koordine ettiği bildirildi.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Almanya için potansiyel ajan. bir süre hapiste kalır, egitilir. sonra da Turkiyey yollarlar. biz de sarı torbada geri göndeririz. Şehit kanıyla sulanan toprağı bu hainlerin pis kanı kirletmesin
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Almanya da pkk liye tutuklama.... İNANILIR GİBİ DEĞİL..
    Cevapla
  • bülent korkmaz 4 hafta önce Şikayet Et
    iki gün sonra serbest kalır türkiyeyi biraz kötüledimi o iş tamam almanya aylık bile bağlamassa yüzüme tükürsünler
    Cevapla
  • nitekim 4 hafta önce Şikayet Et
    ağa abd ab pkk'ya destek veriyorlar madem devletimizde pkknın içine sızsın abd nin içine sızsın abnin içine sızsın gereğini yapsın önlemini alsın içeriden bizi nasıl onlar birbirimize düşürüyor tuzaklar kuruyor bizimkilerde düşmana aynısını yapsın. yapıldığını sanmıyorum çünkü netice çıkmıyor ama kafirler gezi olayları 15 temmuz darbesi ve daha niceleri
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    Bizim meclis ve belediyeler dolu...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vurguna 'dur' denildi! 400 okula ceza yağdı
Lübnan'da telsizlerin patlatılması sonrası ASELSAN'dan bomba paylaşım!