İsrail müzakere heyeti üyeleri: Netanyahu, Gazze'deki ateşkes anlaşmasını sabote ediyor

Son dakika haberi... İsrail basınının İsrail müzakere heyetinde yer alan kaynaklara dayandırdığı haberlerde kaynaklar, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu ateşkes anlaşmasını kasıtlı olarak sabote etmekle suçladı.

GİRİŞ 20.08.2024 23:48 GÜNCELLEME 21.08.2024 10:26
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail ve Hamas arasında İsrailli esirlerin takasını da içeren Gazze Şeridi’nde ateşkese dair müzakerelere yönelik diplomatik çabalar devam ediyor.

"NETANYAHU KASITLI OLARAK ATEŞKES ANLAŞMASINI SABOTE EDİYOR" İDDİASI

İsrail basında yer alan haberlere göre Hamas ile yapılan müzakerelere katılan adı açıklanmayan kaynaklar, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu ateşkes anlaşmasını kasıtlı olarak sabote etmekle suçladı.

"ANLAŞMAYA VARILANIN TAM TERSİ AÇIKLAMALAR YAPIYOR"

Haberlerde, kaynaklar, "Netanyahu'nun açıklaması müzakereleri suya düşürmeye yönelik, bunun başka bir açıklaması yok. Başbakan, bir sonraki görüşme öncesinde Philadelphia Koridoru ve Netzarim için çözümler üzerinde çalıştığımız kritik bir dönemde olduğumuzu biliyor. İlerleme olduğunu biliyor ama sonra arabulucularla üzerinde anlaşmaya varılanın tam tersi açıklamalar yapıyor." ifadelerini kullandı.

Hamas, Türkiye'yi bilgilendirdi! 'ABD, pembe tablo çiziyor'Hamas, Türkiye'yi bilgilendirdi! 'ABD, pembe tablo çiziyor'

Netenyahu 'çekilmeyeceğiz' dediNetenyahu 'çekilmeyeceğiz' dedi

İsrail Haniye'nin korumaları ve çalışanlarını da öldürdüİsrail Haniye'nin korumaları ve çalışanlarını da öldürdü

KAYNAK: İHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 34
  • Aminnn 2 hafta önce Şikayet Et
    Birisi var; insan desen insan değil domuz desen domuz değil... Allah için birisi çıkıp da şu yaratığı gebertmedi... Tez zaman da ya RABBİ tez zaman da... AMİN
    Cevapla
  • Nokta 3 hafta önce Şikayet Et
    Bünyamin netenyahu vaadedilen topraklar için ,Hamas esirlere sahip çıkıp beslerken bile Netenyahu kendi askerlerini öldüren bir tip. Trump İsrail'in başkenti Kudüs ilan edince Trump u kıskandı ve Netenyahu Büyük savaşı başlattı...
    Cevapla
  • Said 3 hafta önce Şikayet Et
    Gel de böyleleri için LANET OKUMA!!!
    Cevapla
  • Ahmet 3 hafta önce Şikayet Et
    Hizbullah neden boş aazileri bombalıyor?
    Cevapla
  • Ali aksoy 3 hafta önce Şikayet Et
    Ateş kes,ateş kes!Yahudi Almanyanın ve Abd.nin maddi ve silah yardımlarıyla,engüçlü ordusuna sahib.Defalarca yazdık,yahudi niye ateş kessin, güçlü her istedigini yapabilecek güç var.Bir yahudi askerinin fiyatı,20-30 bin dolar...ne zaman ki,tabutlar gazze den israil'e gider,o zaman ateş kes konuşulur,bunuda yapabilmek için Gazzeye,Çeçenistan ve afganistan yüzlerce mücahitin ile olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Koç Ailesine soğuk duş! 10 milyar dolar buhar oldu
Kanlı 12 Eylül darbesinin üzerinden 44 yıl geçti!