Bosna Hersek'te okula silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var

Bosna Hersek'in batısındaki Sanski Most kasabasında bir lisede çalışan 3 kişi, okulda çalışan bir başka kişinin ateş açması sonucu öldü, 1 kişi de ağır yaralandı.

Bosna Hersek'te okula silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var
Bosna Hersek'te okula silahlı saldırı: Ölü ve yaralılar var
GİRİŞ 21.08.2024 12:53 GÜNCELLEME 21.08.2024 13:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bosna Hersek'in batısındaki Sanski Most kasabasında bir lisede çalışan 3 kişi, okulda çalışan bir başka kişinin ateş açması sonucu öldü, 1 kişi de ağır yaralandı. Polis, silahlı saldırıyı düzenleyen kişinin de okulda çalışan bir erkek olduğunu açıkladı.

Una-sana Polis Sözcüsü Adnan Beganovic, saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, saldırganın okul yöneticisini, bir sekreteri ve öğretmeni öldürdüğünü, ardından intihar etmeye çalıştığını belirtti.

İntihar teşebbüsünde ağır yaralanan saldırganın hastaneye kaldırıldığı ifade edilirken, N1 TV kanalı görgü tanıklarına dayandırdığı haberinde, okul yönetimi ile anlaşmazlık yaşayan ve hakkında disiplin soruşturması yürütülen temizlik görevlisinin okula girdikten sonra hedef alacağı kişileri özellikle arayarak vurduğunu aktardı.

KAYNAK: HABER7
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • Arda 2 ay önce Şikayet Et
    Bu siyonistlerin işidir
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süper Lig yıldızına büyük onur! Aday gösterildi: Dünyanın en iyisi olabilir
Devlet Bahçeli'nin çıkışı sonrası MHP'den son dakika açıklaması!