Telegram'ın kurucusu Pavel Durov gözaltına alındı!

Fenomen mesajlaşma uygulaması Telegram'ın kurucusu ve üst yöneticisi (CEO) Pavel Durov'un Azerbaycan'dan özel jetle geldiği Fransa'da havalimanında gözaltına alındı.

GİRİŞ 25.08.2024 01:16 GÜNCELLEME 25.08.2024 10:50
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Fransız TF1 televizyonunun isimsiz kaynaklara dayandırdığı haberine göre, Ukrayna'daki savaşla birlikte ülkesi Rusya'dan ayrılarak Birleşik Arap Emirlikleri'nde yaşamaya başlayan Durov, başkent Paris yakınlarındaki Bourget Havalimanı'nda gözaltına alındı.

FRANSA'DA HAVAALANI APRONUNDA GÖZALTINA ALINDI

Fransız medyasına göre, Fransız vatandaşlığına sahip olan Durov, Fransa'nın arananlar listesinde yer alıyordu ve polis müdürlüğü tarafından hakkında bir talepte bulunulmuştu.

Söz konusu bu talebin bir ön soruşturmaya dayanılarak yapıldığı ifade edilmişti.

Yaklaşık 15 milyar dolar serveti olduğu tahmin edilen Durov'u taşıyan özel jetin Azerbaycan'dan havalandığı bildirildi.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Zafer 3 hafta önce Şikayet Et
    O suçların hepsi sana mı ait? Ya da sana emir veren efendilerine mi? Filistinliler burdan iletişim kuruyorlar diye mi ağırına gitti? Boşuna heveslenme İsrail yalakası bu memleketten hainlere pirim verilmez. Efendilerine böyle söyle
    Cevapla
  • Adem 3 hafta önce Şikayet Et
    Mossad ajanı
    Cevapla
  • Metin 3 hafta önce Şikayet Et
    Sanırım Gazze’yi Haması engellemediği için göz altına alınmış. Tabi içimizdeki İsrail destekçileri de hemen bizim hassasiyetimizle saldırarak bizdendir gibi görünüyor. İsrail yalakası
    Cevapla
  • Alper 3 hafta önce Şikayet Et
    WhatsAppın uşakları devrede
    Cevapla
  • Misafir 3 hafta önce Şikayet Et
    Fransa varsa başka birşey vardır bu işte
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'e Lübnan tepkisi!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı