İran'dan, İsrail'e son dakika savaş resti! Dışişleri Bakanı duyurdu

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, Tahran'da Hamas lideri İsmail Heniyye'ye düzenlenen suikasta tepkilerinin kesin, ölçülü ve iyi planlanmış olacağını ifade etti.

GİRİŞ 26.08.2024 01:07 GÜNCELLEME 26.08.2024 09:54
Bu Habere 212 Yorum Yapılmış

İran Dışişleri Bakanı Abbas Erakçi, İsrail'e, Tahran'da Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye suikastına verilecek misilleme saldırısıyla ilgili çarpıcı bir açıklamada bulundu.

İran'dan, İsrail'e son dakika savaş resti! Dışişleri Bakanı duyurdu

'İRAN'IN İSRAİL'E TEPKİSİ KESİN, ÖLÇÜLÜ VE İYİ HESAPLANMIŞ OLACAK'

Erakçi, X sosyal medya hesabından paylaştığı mesajında, İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani ile yaptığı telefon görüşmesinde, bölgesel görüşmeleri ele aldıklarını belirtti.

İtalyan Bakan'ın İran'a İsrail'e karşı itidal çağrısında bulunduğuna işaret eden Erakçi, "İran'ın İsrail'in Tahran'daki terör saldırısına tepkisi kesin, ölçülü ve iyi hesaplanmış olacak. Biz bölgesel tırmanıştan korkmuyoruz ancak İsrail'in aksine onun peşinde de değiliz." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 212
  • Aydın 2 hafta önce Şikayet Et
    Israil ne zaman müslüman bir ülke olursa iran ozaman saldırır ancak
    Cevapla
  • Han 2 hafta önce Şikayet Et
    Pezeşkiyan Türk asıllıymış...breh brehh.Zamanında bir Nadir Şah isminde bir Padişahları vardı ki ,Allah onu cehenneminden uzaklaştırmasın !! O kişiliksiz de Türk idi lakin Osmanlı'ya yapmadığı ihanetler kalmamıştır.Her Avrupa seferine çıktığında Türk ordusunu arkasından hançerlemiştir ve ordumuzu karşısında gördüğünde herzaman barış antlaşmalarına yanaşmıştır,bunlar haindir,güvenmeyin !!
    Cevapla
  • Gazi 2 hafta önce Şikayet Et
    İran İsraile misilleme yaparsa İran rejimi sonu olur İran ırak Suriye Afganistan gibi olur Amerika da böyle istiyor
    Cevapla
  • Hakkı An 2 hafta önce Şikayet Et
    Diplomasi tarihine geçecek örnek olay.. Alenen İsrail ve ABD; beklenti içine girdi ve İran ın eylemini MEŞRU görüyor. ve İran Lübnan dan vekiller üzerinden bu MEŞRUİYET ALGISINI teyit etti.
    Cevapla
  • nemuTÜdiyene 2 hafta önce Şikayet Et
    saldırmadan önce büyük abiniz amerikaya haber vermeyi unutmayın sonra size pa yapar ha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MEB'den LGS açıklaması! Puanlar sil baştan hesaplanacak
Altında dikkat çeken senaryo! 18 Eylül için uyardı: "Dönüm noktası olur"