İşgalci İsrail Gazze'de okula saldırdı: Ölüler var!

İşgalci İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentinde yerinden edilmiş sivillerin sığındığı bir okula düzenlediği saldırıda aralarında çocukların da olduğu 6 Filistinlinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

GİRİŞ 01.09.2024 19:42 GÜNCELLEME 01.09.2024 21:16
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde sürdürdüğü saldırılara bir yenisi daha eklendi. 

Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusu, Gazze kentinin doğusundaki Zeytun Mahallesi'nde yerinden edilmiş yüzlerce Filistinlinin sığındığı Safad Okulu'na saldırı düzenledi.

ARALARINDA ÇOCUKLAR DA VAR

Saldırıda 6 kişi hayatını kaybetti, aralarında çocukların da bulunduğu çok sayıda yaralı ise El-Ehli Baptist Hastanesi'ne kaldırıldı.

CESETLER PARAMPARÇA OLDU

Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğü, İsrail'in ikinci kez bombalama tehdidinde bulunması üzerine Safad Okulu'nun boşaltıldığını duyurdu.

Görgü tanıkları ise bombardımanın şiddetiyle insanların havaya savrulduğunu, cesetlerin paramparça olduğunu aktardı.

İsrail ordusunun birkaç gündür devam eden kara ve hava saldırıları nedeniyle Zeytun Mahallesi'nde büyük tahribat oluştuğu belirtiliyor.

KAYNAK: AA
Kadriye Ebrar Etirli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Kadriye Ebrar Etirli

Editör Hakkında

2000 yılında İstanbul'da doğdu. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik' bölümünde henüz okurken HaberAnkara ve AnkaraMasası'nda çalıştı. 2022 yılındaki mezuniyetinin ardından Beyaz TV'de 'Haber Editörü' pozisyonunda görev aldı. 2024 yılının Şubat ayından itibaren Haber7'deki Gündem Editörü kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 18
  • halis 2 hafta önce Şikayet Et
    Bu melun rejim ve yandaşlarının üzerine Rabbim lanet yağdırsın.Ancak sana ibadet eder ve ancak senden yardım isteriz.Bu yavruların gözyaşlarının hürmetine.Şüphe yok ki bu katliama müdahale etmeyen arap devletleri,esip gürleyip bir türlü yağmayan İran vs.fark etmez tüm devletler Allah katında sorumludurlar.Buna zulme destek olan firmalara ambargo bile uygulamayan Türkiye'de dahil.
    Cevapla
  • Demir 2 hafta önce Şikayet Et
    Türkiye olarak biz ve Müslümanlar olarak tüm İslam alemi daha neyi bekliyoruz ben anlamış değilim. Bu vahşetin hesabını ahirette hepimiz vereceğiz.
    Cevapla
  • reis 2 hafta önce Şikayet Et
    Filistin için bunca üzüntümüz ve gözyaşımıza rağmen ,onlar Kıbrıs,Karabağ ve Uygur meselesinde hep karşı tarafta oldular.En son doğu Akdeniz gazı için Kıbrıs rumlarıyla anlaştılar.Bu anlaşmayı onaylayan Abbas ımecliste konuşturduk.
    Cevapla
  • Ölüm var ölüm 2 hafta önce Şikayet Et
    Bir tane korkak olmayan ülke çıkıp ta şu kâfirleri durduramıyor.Hepimiz mi korkak tavuklar gibi olduk.Bunun hesabını veremeyeceğiz Allah'a
    Cevapla
  • Selim 2 hafta önce Şikayet Et
    Onlar cennetteler Allah'ın izniyle...Peki bz ne olacağız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail çağrı cihazlarıyla saldırmıştı: Erdoğan'dan Lübnan Başbakanı'na telefon
Dilan Çıtak Tatlıses'ten polis memuruna: Yerler seni koçum