Kanlı paten... Gazze'de arkadaşlarıyla oynayan çocuğa İsrail bombası!

İsrail’in Gazze Şeridi'ne yönelik kanlı saldırılarında bir çocuk daha katledildi. Paten kayarken şehit edilen Amşaa Hamid'in son sözleri, "Korkmadan oyun oynamak istiyorum." oldu.

GİRİŞ 05.09.2024 11:38 GÜNCELLEME 05.09.2024 11:38
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Terör devleti İsrail’in Gazze’de 10 aydır sürdürdüğü soykırım saldırıları, masum hayatları hedef almaya devam ediyor. İsrail’in son hava saldırılarında, arkadaşlarıyla paten kayarken vurulan Amşaa Hamid isimli Filistinli bir kız çocuğu şehit oldu. Genç yaşta hayata veda eden Amşaa, direnişin simgelerinden biri haline geldi.

Amşaa, saldırıdan kısa süre önce verdiği röportajda, savaşın yıkıntıları arasında paten kaymanın kendisini mutlu ettiğini belirtmişti. Küçük kız, “Paten beni eğlendiriyor ve mutlu ediyor. Sokaklar yıkılmış olsa da patenle yürümeye çalışıyoruz,” demişti.

Amşaa, röportajında bir çocuk için en basit dileklerin bile Filistin’de büyük bir lüks olduğunu vurgulayan sözler sarf etmişti. “Hiçbir şey dilemiyorum. Ama içimdeki korkuyu atmak istiyorum. Korkmadan düzgün bir uyku çekmek istiyorum. Yemek yemek ve korkmamak. Yaşamak ve korkmamak. Oyun oynamak ve korkmamak,” diyerek, çocukluğunu elinden alan İsrail terörünün ağırlığını gözler önüne sermişti.

Amşaa Hamid’in ardından geriye sadece patenleri ve anlattığı acılar kaldı.

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 18
  • soysal 2 hafta önce Şikayet Et
    Kahrolası soykırımcı israil Rabbim yıkıldığın günleri bizlere gösterir inşallah. Amin
    Cevapla
  • KIZILELMA 2 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim sen bu zalim yahudileri hem dünyada hem ahirette kahru perişan eyle
    Cevapla
  • vatandaş rıza 2 hafta önce Şikayet Et
    artık korkmadan oyun oynayacaksın canımın içi sen meleksin sen bu dünyada ALLAH,IN lanet ettiği kavim tarafından bu çocuk yaşta şehit edildin cennetin anahtarını bu dünyadan aldın cennet seni bekliyor dünyalar tatlısı RABBİM iblisin askerlerini kahredecek görünmez ordularıyla hamasa yardım edecek ve gazzeyi muzaffer edecek ve ben o gün kurban keseceğim inşallah..
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Allah kahretsin seni İsrail...
    Cevapla
  • Türk Vatandaşı 2 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH SİZİ KAHREYLESİN, YOK ETSİN; İSRAİL,AMERİKA,İNGİLTERE,FRANSA,ALMANYA ve ONLARIN MAŞALARI. ALLAH CEZANIZI TEZ ZAMAN VERSİN.KAHHAR İSMİ HÜRMETİNE.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
NATO'da flaş ayrılık! ABD ve Avrupa'ya uyarı! Son dakika çağrı yaptı: Türkiyesiz...
Lübnan’da patlayan telsizlerin Japon üreticisinden açıklama: 10 yıl önce üretimi durdu