Hamas'tan İsrail'e sarsıcı mesaj: Netanyahu çocuklarınızı size böyle verecek!

İsrail terörüne direnen Kassam Tugayları, Netanyahu hükümetine yönelik protestoları alevlendirecek yeni görüntüler yayınladı.

GİRİŞ 06.09.2024 11:57 GÜNCELLEME 06.09.2024 15:33
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Silah üstünlüğünü elinde bulunduran İsrail’e karşı akıl ve strateji üstünlüğü kuran Hamas, Gazze’deki direnişini psikolojik harekatla perçinliyor.

İsrail ordusunun kurtarma operasyonu sırasında öldürülen tutukluların son konuşmalarını yayınlayan Kassam Tugayları, Netanyahu Hükümeti’ne yönelik baskıların artmasını sağlıyor.

Filistin’in Gazze Şeridi’ni yöneten Hamas teşkilatının askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları, İsrail iç kamuoyunu harekete geçirecek yeni görüntüler yayınladı.

ESİRDEN ABD’YE SON ÇAĞRI

Ateşkes ve esirlerin İsrail’e geri dönmesini isteyen öfke içindeki halk, günlerdir protestoları sürdürürken, Kassam Tugayları ölen 6 rehinenin görüntülerini tek tek yayınlamayı sürdürüyor.

Önceki gün Aleksander Lubnov ve Carmel Gat’ın videosunu yayınlayan Kassam, bu defa Hersh Goldberg-Polin’in konuşmasını paylaştı. ABD vatandaşı Polin’in “Başkan Biden, Anthony Blinken ve tüm Amerikan yurttaşlarımdan savaşı durdurmak, bu çılgınlığı durdurmak ve beni hemen evime döndürmek için elinizden geleni yapmanızı rica ediyorum” ifadelerini kullandığı görülüyor.

Kassam Tugayları'nın yayınladığı bir diğer videoda ise İbranice "Eve dönüyorum" şarkısı, Gazze'de öldürülen İsrail askerlerinin defin merasimlerindeki anlar yer alıyor.

Netanyahu’yu Hamas ile esir takası anlaşması yapmayı reddettiği için kendilerini terk etmekle suçlayan rehineler ve İsrail askerleri, Netanyahu’nun katliam hırsı sebebiyle İsrail’e ölü olarak dönüyor.

SARSICI MESAJ

Kassma Tugayları, bu defa esir ailelerine mesaj içeren bir görüntü paylaştı.

Yapay zeka ile oluşturulan ve Netanyahu’nun elinde kanlı siyah ceset torbası bulunan görseli yayınlayan Kassam Tugayları, “Siyah torbalardaki cesetler... Çocuklarınız size böyle dönecek.” ifadesine yer verdi.

Kassam Tugayları, psikolojik harekat niteliğindeki hamlelerini 7 Ekim 2023'teki Aksa Tufanı operasyonundan bu yana sürdürüyor.

 

<p>İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari’nin “En iyi askerlerimizi kaybettik, savaşın bedeli ağır.” dediği Aksa Tufanı savaşında yalnızca masum sivilleri katletmeyi 'başarabilen' işgalciler, Kassam Tugayları karşısında bozguna uğruyor.</p>

<p>Gazze’ye giren işgalcilerin zırhlı araçlarıyla dahi sıfır mesafede mücadele veren Kassam Tugayları, İsrail’e tarihinin en büyük hezimetini yaşatıyor.</p>

<p>İşgalci İsrail askerlerine yönelik başarılı operasyonlarını kameralarla kayda alan Kassam Tugayları, hemen her gün yayınladığı bu görüntülerle siyonist güçlerin aciz anlarını bütün dünyaya duyuruyor.</p>

<p><strong>Görüntülerin Gazze’ye kara saldırısı düzenleyen İsrail ordu birlikleri ve işgal ordusunun Gazze’ye yakın bölgelerindeki unsurlarına ciddi tesirler oluşturduğu ifade ediliyor.</strong></p>

İsrail saldırısında ölen esirlerin Netanyahu'ya çağrısı!İsrail saldırısında ölen esirlerin Netanyahu'ya çağrısı!

 

KAYNAK: HABER7
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 30
  • Mehmet Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    ALLAHım ALLAHım ALLAHım Mucahitlere Yardimeyle zafer nasip et inşa ALLAH
    Cevapla
  • Ersin 1 hafta önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcınız olsun Mücahit kardeşlerim... Rabbim biz Müslüman aleminide düştügümüz gaflet uykusundan bir an önce uyandırmayı nasip etsin
    Cevapla
  • Gültepeli BJK 1 hafta önce Şikayet Et
    Ülkemizdeki yahudi katil israillileri kovalım istemiyoruz bunları kovun ülkemizden REİS gerekirse Halk oylaması Referandum yapılsın yeterki kovulsun bu israilliler mal varlıklarına paralarına el konularak ülkemizden kovulmalarını istiyoruz başka yolu yokkk REİSS ve Cumhur ittifakı,, israilli vatandaşı istemiyoruz Türkiye'de ambargo ve boykotlara devam ediyoruz inşallah Türkiye
    Cevapla
  • Leşyoner 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu son 6 ceset olayı. İYİ etud edin. Önce keskin nişancı ile vurdunuz. Sonra sızdınız ve ikinci sızma adımınızda başarısız olup şehit verdiniz. BİR NOKTA OLASI HEDEF olarak DÜŞMANA İŞARETLETTİRİLDİ. (o noktaya ATEŞ İSTEĞİ yaptınız) ve O NOKTAYA esirler yerleştirildi. Düşman kendinden bekleneni yaptı. sonra TÜNELE girdi. ve... TEMİZ iş. İyi plan. Tebrikler.
    Cevapla
  • GECE KARTALI 1 hafta önce Şikayet Et
    En iyi siyonist gebermiş siyonisttir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Coni niye Kıbrıs’ta?
Siper Ürün-2’nin test atışı başarı ile gerçekleştirildi