Bir gecede 58 Rus İHA'sı düşürüldü

Ukrayna Hava Kuvvetleri, Rusya'da ait 67 insansız hava aracından 58'inin düşürüldüğünü açıkladı.

GİRİŞ 07.09.2024 12:44 GÜNCELLEME 07.09.2024 12:44
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Rusya ve Ukrayna karşılıklı hava saldırılarını sürdürüyor. Rusya, gece saatlerinde Ukrayna topraklarını İnsansız hava araçlarıyla hedef aldı. Ukrayna Hava Kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada, Rusya'ya ait 67 uzun menzilli İHA'nın 58'inin düşürüldüğü belirtildi. Açıklamada, hava savunma birliklerinin Ukrayna genelinde 11 bölgede harekete geçtiği ifade edilirken, başkent Kiev ve çevresinde patlama sesleri duyulduğu öğrenildi.

Kiev Şehri Askeri İdaresi Başkanı Sergey Popko yaptığı açıklamada, "Düşman İHA'ları gece yarısından önce farklı yönlerden topraklarımıza doğru uçmaya başladı. İHA'lar sabah 03.00'te Kiev'e yaklaştı. Başkentte verilen hava alarmı 18 dakika sürdü. Bu süre zarfında hava savunma birimi Kiev üzerinde yoğun bir şekilde çalıştı. Başkenti tehdit eden tüm insansız hava araçları imha edildi. Düşmanın hiçbir İHA'sı hedefine ulaşamadı." dedi.

KAYNAK: İHA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 13
  • ziyaretçi 1 hafta önce Şikayet Et
    rus taparlar her zamanki gibi ağlıyor tabi dalga geçtikleri komedyenden beklemeyen performaslar sergilediği için artı rusyanın bir balon olduğunu gördükleri içiç ağlıyorlar ağlayın ağlayın eninde sonunda rusya kaybedeceki çünkü şişrilmiş bir balon
    Cevapla
  • Bulut 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu Ukrayna hepden saf çıktı Bir yahudi peşinden gidilir mi
    Cevapla
  • Kamil can atak 1 hafta önce Şikayet Et
    Allah rusların yardımcısı olsun emperyalist dinsizlere materyalistlere siyonist israillere karşı savaşmak zor
    Cevapla
  • Kürşat 1 hafta önce Şikayet Et
    Biraz fazla sallamışlar ama yedik....
    Cevapla
  • Bandırmalı 1 hafta önce Şikayet Et
    Sağ olsun ABD, Almanya... 2. Dünya savaşında Ukrayna'yı yerle bir edenler Orta doğu' yu dizayn ederken Rusya' yı bu komedyen ile meşgul ediyor. Zelinsky' nin acilen komedyenliğe dönmesi lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan çarpıcı israil kararı! Resmen durduruldu
Son dakika: Filistin'in teklifi BM'de kabul edildi! İsrail'e kötü haber