Yemen'den ABD'ye darbe! Husiler resmen duyurdu

Yemen'deki Husiler, ülkenin orta kesiminde yer alan Marib ilinde ABD'ye ait bir silahlı insansız hava aracını (SİHA) düşürdüklerini duyurdu.

GİRİŞ 08.09.2024 02:14 GÜNCELLEME 08.09.2024 08:40
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Husilerin Askeri Sözcüsü Yahya Seri, yaptığı yazılı açıklamada, Marib ili semalarında ABD ordusuna ait bir MQ-9 tipi SİHA'yı düşürdüklerini ifade etti.

HUSİLER ABD SİHA'SI DÜŞÜRDÜ

Seri, ABD'ye ait SİHA'nın Marib semalarında saldırı görevi sırasında Husilere ait hava savunma sistemleri tarafından vurularak düşürüldüğü bilgisini verdi.

Sözcü Seri, bununla birlikte, düşürdükleri MQ-9 tipi SİHA sayısının 8'e yükseldiğini aktardı.

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 33
  • Dağlı 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu İran destekli Husi denen münafıklar, Amerika, İngiltere vd kafirlerle birlikte yaklaşık 9 yıldır müslümanların kanını döküyor, namuslarını kirletiyor, açlığa terk ediyor. Bunlar mı Amerika 'ya zarar verecek. Allah'ın intikamı yakındır. Habil 'in dahi intikamı alınacaktır. İNŞALLAH...
    Cevapla
  • Hussi canidir 1 hafta önce Şikayet Et
    ABD bunlara yol verdi destek verdi. Suriye'de iki milyon Irak'ta 3 milyon Yemen'de de daha sayılmadı milyonlarca Müslümani katletti bu alçak cani hussiler.bunlR kahraman değil ABD müslüman katliamını bu itlere yaptırdı. Şimdi ABD tsmsm diyor bunlarkendini adam sanıyor. Yani katil ABD katil hussileri kullandı. Katil kahraman değil.
    Cevapla
  • Katil bunlar 1 hafta önce Şikayet Et
    Katil sürüsu hussiler. Bu katiller Orta Doğu da ırak Suriye Yemen'de Sünni Müslüman bırakmadı ABD yardımıyla. Yani ABD bu katilleri kulkandi. Şimdi kahramanlık edebiyatı ile gözümüzü boyamasinlar. ABD izin verdiği kadarkahramanlar bu ABD itiseytan İran hussileri.
    Cevapla
  • Nokta 1 hafta önce Şikayet Et
    Amerika'nın o topraklarda ne işi var ve İngilizler savaş gemileri ile Almanya'nın desteğini anladığımızda gerçeği anlamış olacağız... Hitler'in oyun olduğunu, ladin, Fransa 2 saldırı, İspanya saldırısı ile Türkiye disko saldırıları ile zaruri yahudi göçü... İsrail'e. Siyonistlerin oyunları ile...
    Cevapla
  • Hamza 1 hafta önce Şikayet Et
    Sen yahudi bozuntusu zoruna gitti siha düşürdükleri için ,Allah cc yardımcıları olsun mücahit Husilere
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek açıkladı: 3 kalemde vergi artışı düşünmüyoruz
Milli sporcu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı evine davet etti