Trump'tan Putin'in Harris'i desteklemesine tepki!

Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Demokrat Parti adayı Kamala Harris'i destekleme kararından rahatsız olduğunu ifade etti.

GİRİŞ 08.09.2024 04:23 GÜNCELLEME 08.09.2024 08:35
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi Parti'nin başkan adayı Donald Trump, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ‘Demokrat aday Kamala Harris'i destekleleyeceği’ yönündeki kararının kendisini rahatsız ettiğini söyledi.

"BUNDAN ÇOK RAHATSIZ OLDUM"

Wisconsin eyaletinde destekçilerine seslenen Trump, "Putin'i tanıyordum, onu iyi tanıyordum. Kamala'yı destekledi. Bundan çok rahatsız oldum" dedi.

Trump, Putin’in neden böyle bir açıklama yaptığını merak ettiğini belirterek, Rus lideri iyi bir satranç oyuncusu olarak nitelendirdi.

Trump ayrıca, yönetimde olması halinde Ukrayna ihtilafının yaşanmayacağını bir kez daha vurguladı.

Putin'den alaycı yorum: Biz seni destekliyoruzPutin'den alaycı yorum: Biz seni destekliyoruz

'Harris kazanırsa İsrail yok olacak' 'Harris kazanırsa İsrail yok olacak'

Rusya’nın Vladivostok kentindeki 9. Doğu Ekonomik Forumu'nun panel oturumunda konuşan Putin, “Daha önce, eğer favori adayımızı belirleyebilirsek bunun Joe Biden olacağını söylemiştim. Ancak onu yarıştan çektiler ve o da tüm destekçilerine Sayın Harris'i desteklemelerini tavsiye etti. Biz de aynısını yapacağız, onu destekleyeceğiz. Harris'in gülüşü çok etkileyici. Demek ki her şey yolunda” ifadelerini kullanmıştı.

5 Kasım'da yapılacak ABD başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’yi Kamala Harris, Cumhuriyetçi Parti’yi ise Donald Trump temsil edecek.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • HIDIR BUDUR 1 hafta önce Şikayet Et
    İSRA SURESİ 16NCI AYET: Biz bir memleketi helâk etmek istediğimiz zaman, VARLIKLI ŞIMARIKLARINI İDARECİ YAPAR (TRUMPT?) , iktidara getiririz., onlar doğru ve mantıklı düşünmeyi terkederler (ABD/ Golan,Kudüs, GAZZE KARARLARI?) . Hür iradeye, sana ve Kur’ân’a itibar etmedikleri için, O MEMLEKET HALKI GEREKÇELİ OLARAK CEZAYA MÜSTEHAK OLUR. BİZ DE ORAYI DARMADAĞIN EDERİZ.
    Cevapla
  • Mehmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Gülüşü çok hoş demekki her şey yolunda. Çok manidar bir cümle
    Cevapla
  • Aşık dermani 1 hafta önce Şikayet Et
    Putin eski bir ajan işini yapıyor rusyaya gittiğimde görüşüyoruz Türkleri çok sever beraber türk döne ri yeriz benden baklava ister iyidir putin.
    Cevapla
  • Gerçek emekli 1 hafta önce Şikayet Et
    Ha ha çok komik Harrison destekliyorum diyerek onu amerikan halkının gözünde düşürüp tramp in önünü acacak...
    Cevapla
  • Kul insan 1 hafta önce Şikayet Et
    Hepsi Yahudi uşağı. Rusya'nın parçalanmasına az kaldı. Rusya iyi niyetli politikası ile dünyayı yanıltıyor. Hem Yahudiler hem Ruslar, Türk Müslüman topraklarını işgal için planlarını devreye soktular. Şeytan Amerika İngiltere Avrupa çıkarları uğruna her kılığa giriyorlar zaten. İsrail Yunanistan Ukrayna yem.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan boykot konulu paylaşım: Filistinli kardeşlerimizin yanındayız
Narin'in şüpheli olmayan tek akrabasından kritik karar