İsrail'den yeni hamle! Şimdi de...

İsrail'in, Gazze Şeridi'ne ve Batı Şeria'ya yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail, Nuseyrat Mülteci Kampı'nı topçu ateşiyle hedef alırken öte yandan İsrailliler, İsrail güçleri korumasında Batı Şeria'da provokatif tur düzenledi.

GİRİŞ 08.09.2024 10:51 GÜNCELLEME 08.09.2024 10:51
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış
 
 
 

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırı sonucu hayatını kaybeden 6 yaşındaki Husam Yunus isimli çocuğun cenazesi, Deyr Belah'taki Aksa Şehitleri Hastanesi'ne getirildi.

AYNI AİLEDEN 7 KİŞİ ŞEHİT OLDU

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nuseyrat Mülteci Kampı'nda Aid ailesine ait apartmana düzenlediği saldırı sonucu 7 kişi yaşamını yitirdi.

Saldırı sonucu binanın büyük bölümü yıkıldı ve çevresindeki binalarda da hasar oluştu. Filistinliler, yıkılan binayı inceledi.

İSRAİL'DEN PROVOKATİF TUR

Batı Şeria’daki Filistin topraklarını gasbeden İsrailliler, İsrail güçleri korumasında El Halil kentinde provokatif tur düzenledi.

İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda aynı aileden 4 Filistinli öldü.

TOPÇU ATEŞİYLE HEDEF ALDILAR

Filistin resmi ajansı WAFA'nın haberinde, İsrail ordusunun Cibaliya Mülteci Kampı'ndaki El-Alemi bölgesine saldırı düzenlediği belirtildi.

Saldırıda aynı aileden 4 kişinin hayatını kaybettiği aktarılan haberde, cenazelerin Kemal Advan Hastanesine kaldırıldığı ifade edildi.

WAFA'nın haberinde ayrıca İsrail ordusunun Gazze'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nın kuzey bölgelerini topçu atışıyla hedef aldığı kaydedildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • Ahmet 1 hafta önce Şikayet Et
    Zamanın müslümanları neden zavallı biliyor musunuz ? Çünkü Allah'ın gazabından değil, Amerikadan korkuyorlar.
    Cevapla
  • B.Ali 1 hafta önce Şikayet Et
    Amaçları belli buranın tamamı bizim ya gideceksiniz ya da hepinizi yavaş yavaş azar azar yok edeceğiz diyorlar buna karşı yapılacak tek şey tüm imkanlarla ölümüne savaşmaktır.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    amin
    Cevapla
  • İsmail 1 hafta önce Şikayet Et
    kadın teğmen telefonu derhal incelensin MİT UYUMA ER çetin doğan ve avanesinin haltı
    Cevapla
  • Gültepeli BJK 1 hafta önce Şikayet Et
    Bu katiil vampirr sürüsü israilliler Türkiye'den mal varlıklarına paralarına el konularak kovulmalarını istiyoruz REİS, Halk oylaması Referandum yapılsın REİSS yeterki kovulsun bunlar Türkiye'den İsrail vatandaşı Türklerde kovulsun vatandaş matandaş istemiyoruuz laaann defoluun Türkiye'denn katil zanlısı israilliler Türkiye'den defolun laan itlerr bitler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'a "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı
Süper Lig'de 11 haftalık program belli oldu! İşte derbi tarihleri...