MOSSAD tuzağı! Katliam sözde Filistin hesabından paylaşılan video ile başladı

El Cezire'nin eski CEO'su Yaser Ebu Hilale en az 40 kişinin şehit olduğu Han Yunus'taki katliamdan önce Mossad'ın sözde Filistin sosyal medya hesabı üzerinden yaydığı sahte video alçaklığını deşifre etti.

GİRİŞ 10.09.2024 12:55 GÜNCELLEME 10.09.2024 12:56
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Katil İsrail ordusu Han Yunus kentinde yerinden edilen Filistinlilerin kaldığı çadırlara düzenlediği saldırıda en az 40 kişi şehit oldu, 60 kişi de yaralandı. 

İsrail savaş uçaklarının 3 füze ile yaptığı katliamın meşrulaştırıcı faktörünün MOSSAD'ın önceden hazırladığı alçak bir planı ile gerçekleştiği ortaya çıktı.

Eski El Cezire CEO'su Yaser Ebu Hilale'nin sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre sözde Filistin yanlısı görülen @palestinian9001 isimli X hesabından sahte fitne amaçlı bir video paylaşıldı.

MOSSAD destekli hesabın paylaştığı üzerinde oynanmış söz konusu videoda bir Kassam mücahidi kadınların kaldığı çadırlara gelerek kadınları çadırlardan kovuyor.

Video "Çadırları neden bombaladılar? Bunların inançlı ve dindar insanlar olduğundan emin misiniz? Savaşın ortasında kadınları çadırlardan kovmak, bu mu yüce gönüllülük ve şövalyelik, siz yıldız sakallı adamlar?" notuyla paylaşıldı.

KATLİAM SONRASI YAPILAN ALÇAK PAYLAŞIM

Katliam sonrası yapılan paylaşımda "Bu çukurun derinliği bir tünelin varlığını doğrulamaktadır ve bir tünel olduğuna göre, saklanan büyük bir kafa vardır." ifadeleriyle İsrail'in katliamı meşru gösterilip Kassam kötülendi.

Aynı hesaptan paylaşılan güvenli bölge haritası

- HAMAS, İSRAİL'İN İDDİALARINI YALANLADI

Hamas'tan yapılan açıklamada, hedef alınan bölgede direnişçilerin olduğu yönündeki iddiaların "düpedüz yalan" olduğu ifade edildi.

İsrail'in bu tür iddialarla, işlediği çirkin katliamları meşrulaştırmaya çalıştığı kaydedilen açıklamada, Hamas'ın daha önce pek çok kez "sivillerin olduğu yerlerde direniş unsularının bulunmadığı ya da bu yerlerin askeri amaçlarla kullanılmadığını" açıkladığı dile getirildi.

İsrail savaş uçaklarının "güvenli" olduğu iddia edilen bir bölgede gerçekleştirdiği "korkunç" katliamın, Nazist İsrail hükümetinin, uluslararası hukuku ve saldırıların durdurulması yönündeki çağrıları hiçe sayarak Filistin halkına karşı iğrenç katliamlar işlemeye ve soykırıma devam ettiğini gösterdiği vurgulandı.

KAYNAK: HABER7, AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 29
  • Misafir 6 gün önce Şikayet Et
    amin inşaallah
    Cevapla
  • Eyman 6 gün önce Şikayet Et
    Yani şimdi katledilen çocuklar, bebekler, kadınlar; yok edilen aileler, binalar, okullar, caddeler, kesilen sular, elektrikler, vurlulan hastane, okul, ambulanslar... Bütün bunları görmeyerek, İt İsrail, it Yahudi ve it Amerika'nın bir algı videosuna hak vereceğiz ve İtler haklılıklarını böylece ispat edecek öyle mi! Ya Rabbim bu vahşi köpekleri ve içimizdeki dostlarını Kahruperişan et.
    Cevapla
  • tuga 6 gün önce Şikayet Et
    bizdede coklar isteidiklerini yapiyorlar
    Cevapla
  • büsrali 6 gün önce Şikayet Et
    iğrenç bir kavim işsrailoğulları,yani kana doymayan siyonist yahudi şeytanları
    Cevapla
  • Alper 6 gün önce Şikayet Et
    bizde de aynısını yapıyorlar medya onların elinde
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trump'a "suikast girişiminde" bulunduğu belirtilen zanlının yakalandığı anlar paylaşıldı
Fenerbahçe zirveyi bırakmıyor! Süper Lig'de puan durumu