Irak'tan, Türkiye kararı! Artık serbest olacak...

Irak hükümeti, 50 yaş üstü ve 15 yaş altı Türk vatandaşlarının Irak'a vizesiz seyahat edebileceğini duyurdu.

GİRİŞ 11.09.2024 01:27 GÜNCELLEME 11.09.2024 10:20
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Irak Başbakanlık Basın Ofisinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Bakanlar Kurulu toplantısında, 50 yaş üzeri ve 15 yaşını doldurmamış umuma mahsus pasaport sahibi Türk vatandaşlarının Irak'a vizesiz seyahat edebileceği kararı alındı.

TÜRK VATANDAŞLARI IRAK'TA 30 GÜN İKAMET EDEBİLECEK

Söz konusu Türk vatandaşlarının pasaportlarına Irak'taki havalimanları ve sınır kapılarında giriş mührü basılacak ve bu kişiler Irak'ta 30 gün ikamet edebilecek.

15 yaşından küçük ve 50 yaşından büyük olan Iraklılar için de Türkiye'ye vize muafiyeti sağlanmıştı.​​​​​​​

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 40
  • Aliveli 1 hafta önce Şikayet Et
    Suriyeden istilacilar geldiği pardon getirildiği gibi içlerindeki ermenileri yahudileri saymıyorum bile iraktanda getirdiği israilin o toprakları işgal etmesi kolaylaştır oldu ondan sonra ülkemizde bir iç savaş oldumu israilin arzimevudu bizemi ne olur veladdallin amiiiiiin
    Cevapla
  • Göktürk 1 hafta önce Şikayet Et
    Ülkemiz için bir şey ifade etmez.Lakin benim için çok iyi oldu.Eşim irak Türkmeni 2 çocuğum var abd ab gibi vize kriteri uyguluyorlar bende bunu fark edince güldüm masraflar dolaşmak işlemleri yapmakda ayri bir dert . Çocuklarım 8 ve 6 yaşında onlar için iyi oldu hanım ile artik giderler Yaz tatilini onlari oraya yollarim bende Marmaris yada fethiye bu sene..
    Cevapla
  • Kenan 1 hafta önce Şikayet Et
    Kim gider Irak'a saçmalığa bakk arkadaş
    Cevapla
  • Mücahit goren 1 hafta önce Şikayet Et
    ALLAH im bu ümmet in yeniden ayağa kalkmasını nasip et islamin yeniden bir güneş gibi doğduğu günleri bize ve çocuklarımıza göster
    Cevapla
  • Silke 1 hafta önce Şikayet Et
    Küfür Tek millettir. Mümünler kardestir. Her olumlu adimi desteklemek lazim. Hayirlisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Karaman'da olay satış, izdiham yaşandı!
Komşuda felaketin bilançosu ağırlaşıyor! 52 kişinin cansız bedenini böyle çıkardılar