ABD'den son dakika İran kararı! Rusya'yı çıldırtacak yaptırım...

ABD yönetimi, Rusya'ya ölümcül silahlar transfer ederek Ukrayna'daki savaşa Moskova lehine destek sağladığı gerekçesiyle İran'a yeni yaptırımlar getirdi.

GİRİŞ 11.09.2024 03:36 GÜNCELLEME 11.09.2024 10:34
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

ABD Hazine Bakanlığından yapılan açıklamaya göre Biden yönetimi İran'a yeni yaptırımlar açıkladı.

10 KİŞİ VE 6 KURUMA YAPTIRIM

Açıklamada, İran'ın, Ukrayna'daki "yasa dışı" savaşında Rusya'ya ölümcül silahlar göndererek destek olduğuna işaret edildi ve buna göz yumulmayacağı kaydedildi.

Bakanlık, açıklamasında, Tahran'ın Moskova'ya balistik füzeler göndermeye devam ettiği ve bu silahların Rusya tarafından Ukrayna'da kullanıldığı iddia edildi.

Bu kapsamda söz konusu silah transferiyle ilgili İran ve Rusya'da bulunan toplam 10 kişi ile 6 kurum yaptırım listesine eklendi.

KAYNAK: AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 74
  • Tanju 1 hafta önce Şikayet Et
    Gazze'ye attırdığın silahların önce sen hesabını ver.
    Cevapla
  • Sereflikochisarli 1 hafta önce Şikayet Et
    Sizmi bu dunyaya adalet getireceksiniz siz ISRAYILE -UKRAYINE silahi verip masum insanlari katlettirip cikip insan haklarindan demokrasiden bahsedeceksiniz utanmazlar en son konusacak siz siniz yikilmaya mahkumsunuz
    Cevapla
  • Tepki 1 hafta önce Şikayet Et
    Ulan sizin israil ve ukrayna'ya verdikleriniz ya nedir..!?
    Cevapla
  • hhüseyin 1 hafta önce Şikayet Et
    Alçak ABD sen dünyada her yere silah veriyorsun; terör örgütleri dahil. Sana kim ambargo uygulayacak. Bunun ambargosu nasıl uygulanıyor dünyada anlamıyorum
    Cevapla
  • vatandaş 1 hafta önce Şikayet Et
    Lanet, Siyonist Kovboy sen ve vahşi batı denen lanetler Rusya'ya karşı Ukrayna'ya yiyecek, içecek , çiçek filan mı gönderiyorsunuz. Haa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lübnan'daki çağrı cihazlı terör saldırısının arkasında Mossad'ın 'Kızıl Serçe'si mi var?
5 TL'lik alışverişe 600 bin TL ceza! İhmal edenler yandı