İsrail'den korkunç hamle! Ülkeye girecekler, zaman verdiler: Bu saatten sonra...

Katil İsrail ordusu, Lübnan'ın sınır köyü El-Vezzani'ye soykırım broşürü yolladı. Uçaklardan atılan broşürlerde, yerel halka saat 16.00'ya kadar evlerini terk etmeleri emri verildi.

İsrail'den korkunç hamle! Ülkeye girecekler, zaman verdiler: Bu saatten sonra...
İsrail'den korkunç hamle! Ülkeye girecekler, zaman verdiler: Bu saatten sonra...
GİRİŞ 15.09.2024 18:58 GÜNCELLEME 15.09.2024 22:39
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış
 

Tüm dünyanın gözleri önünde Gazze'de soykırım yapan katil İsrail,  şimdi de Lübnan topraklarına gözünü dikti. Lübnan resmi ajansı NNA İsrail ordusunun, Lübnan'ın sınırdaki Vezzani köyü sakinlerine evlerini terk etmeleri emrini içeren broşürler attığını duyurdu.

SOYKIRIM BROŞÜRÜ

İsrail uçaklarından fırlatılan broşürler sosyal medyada gündem olurken, Söz konusu bildiride, "Hizbullah sizin bölgenizden atış yapıyor. Evlerinizi derhal terk ederek saat 16.00'ya kadar kuzeydeki Hiyam köyüne doğru ilerleyin. Bu vakitten sonra burada kalan herkes terörist sayılacaktır." denildi.

Siyonist İsrail basını da Lübnan medyası üzerinden tahliye emri içeren broşürleri okuyucularına aktardı. İsrail Ordu Sözcülüğü ise Anadolu Ajansı'na söz konusu haberleri araştırdıklarını belirtti.

HALK TEHDİDİ UMURSAMADI

İsrail'iin katliam ültimatomuna karşın Vezzani'deki yerel kaynaklar, bölge halkının büyük çoğunluğunun evlerinde kalmaya devam ettiği bilgisini paylaştı.

İsrail ordusu, Gazze Şeridi içinde de sık sık zorla göç ettirdiği Filistinlilere zorla tahliye emirleri gönderme yöntemine başvuruyordu. Birleşmiş Milletlerin paylaştığı verilere göre, Gazze Şeridi içindeki 2,3 milyon nüfusun 10'da 9'u en az bir kere yerinden edildi. İsrail ordusu ve Lübnan Hizbullahı arasında 8 Ekim'den bu yana çatışmalar yaşanıyor.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 82
  • ismailbeyx 2 gün önce Şikayet Et
    lanetlenmiş azgın savş hukuku tanımaz yayılımcı terörist devlet er geç haketiğinz cezayı alacaksınız.
    Cevapla
  • Misafir 2 gün önce Şikayet Et
    Hizbullah hamenuyin en sadık adamı hamaney de İsrail'i adamı süper bir tiyatro izliyoruz masumların kanı üzerinde bir tiyatro
    Cevapla
  • Vatan Sevdalısı 2 gün önce Şikayet Et
    Ortadoğu iblisi sana ait olmayan ve hukuksuzca işgal ettiğin toprakları terket önce sen, bizde sana söylüyoruz bir an önxe filistini terket o topraklar birine vadedilmişse o siyonistler değil bilakis müslümanlardır. Soykırımcıya kim neyi vadedsin.
    Cevapla
  • Önce GÜVENLİK 2 gün önce Şikayet Et
    abd kalkan oluyor silah desteği ile istediği yere havadan vurarak orada yaşayanlara yaşama hakkı vermeyerek işgal etmektedir, lübnanın hiçmi silahı yok? ülke değilmi burası üzerinde tanımsız uçan kuşu vurmalıdır, ne demek o alanı boşaltın ben oraya gircem BM bitmiştir.
    Cevapla
  • Qwerty 2 gün önce Şikayet Et
    Aşağılık israil Silah verelim vursunlar israili
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Lübnan'da yeni siber saldırı! Bu kez telsizleri patlatıldı
Türkiye 'oyunu' değiştiriyor! Anlaşmalar imzalandı