İsrail'in patlattığı Pager'ları üreten firmadan ilk açıklama! İsrail'i zora sokacak hamle

İsrial'in saldırısı sonrası Hizbullah mensuplarının izlenme riskini en aza indirmek amacıyla kullandığı Pager'ları üreten firmadan ilk açıklama geldi.

GİRİŞ 18.09.2024 09:18 GÜNCELLEME 18.09.2024 09:31
Bu Habere 128 Yorum Yapılmış

Lübnan'da Hizbullah unsurlarının kullandığı çağrı cihazlarının İsrail tarafından patlatılması sonucu biri çocuk 9 kişinin hayatını kaybettiği, 200'ü ağır yaklaşık 2 bin 800 kişinin yaralandığı açıklandı.

İşte Lübnan'ı kana bulayan cihaz Pager! Dikkat çeken detayİşte Lübnan'ı kana bulayan cihaz Pager! Dikkat çeken detay

Saldırı sonrası hasar görmüş çağrı cihazlarının marka ve modelinin "Gold Apollo Rugged Pager AR924" olduğu görülmüştü..

ŞİRKETTEN İLK AÇIKLAMA

Olay anına ait yayınlanan görüntülerde, şahısların üzerinde taşıdıkları cihazların aniden patladığı görülürken,  bu cihazların ABD merkezli hücresel ağ firması Motorola Pager ve Tayvan merkezli Gold Apollo cihazlarını olduğu tespit edildi.

İsrail'in Lübnan'daki siber saldırısı 'lityum pil' tehlikesini gözler önüne serdiİsrail'in Lübnan'daki siber saldırısı 'lityum pil' tehlikesini gözler önüne serdi

İsrail'in saldırısı sonrası Gold Apollo'dan ilk açıklama geldi.

LİSANS İLE AVRUPA'DA ÜRETİLMİŞ

Gold Apollu şirketinin kurucusu Hsu Ching-Kuang, gazetecilere yaptığı açıklamada çağrı cihazlarını kendilerinin üretmediğini, patlatılan cihazların lisans ile Avrupa'da üretim yapan 'BAC' isimli şirket tarafından üretildiğini söyledi.

MİLYAR DOLARLIK DAVA 

Gold Apollo, MOSSAD'ın Tel Aviv'deki cihazlara patlayıcı yerleştirdiğini itiraf etmesinin ardından İsrail Hükümeti'ne karşı milyar dolarlık bir dava açacak

Fuat Öner Haber7.com - Sorumlu Müdür/Yayın Koordinatörü
Haber 7 - Fuat Öner

Editör Hakkında

1989 İstanbul doğumlu olan Fuat Öner, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet Gazeteciliği-Yayıncılığı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme bölümlerinden mezun oldu. Marmara Üniversitesi Sosyal Medya Yönetimi’nde yüksek lisans Eğitimini tamamladı. Medya sektörüne 2008 yılında adım atan Öner, Star TV ve Habertürk gazetelerinde çeşitli görevler üstlendi. 2012 yılında Kanal7 Medya Grubu'na haber editörü olarak katılan Öner, şu anda Haber7.com'da Yayın Koordinatörü olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir çocuk babasıdır.
YORUMLAR 128
  • TÜRKİYEDEN 6 saat önce Şikayet Et
    Asıl büyük şeytan İSRAİL imiş, ABD ve AVRUPA kölesi
    Cevapla
  • Hasan 13 saat önce Şikayet Et
    Haberdeki bilgi net değil. Gold Apollo'nun cihazına Tel Aviv'de patlayıcı yerleştirilmiş de bunlar Lübnan'daki Hizbullah mensuplarına nasıl satılmış?
    Cevapla
  • izol 15 saat önce Şikayet Et
    Bravo hepimize göz dağı veriyorlar bizde uyuyalım
    Cevapla
  • Das 18 saat önce Şikayet Et
    Büyük seytan abd ve kücük seytan Tayvan kitle imha silahi olarak kullaniyor iletişim cihazlarini almayin kullanmayin ayni anda motorola ve pager patlatılıyor ve sivilerde hedef aliniyor
    Cevapla
  • Alperen Yiğit 19 saat önce Şikayet Et
    Alırsınız parayı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Risk haritasında son durum! Tehlikenin bulunduğu 16 il açıklandı
Prens Selman'dan 'Filistin' açıklaması! 'Diplomatik ilişki kurulmayacak'