Lübnan’da ikinci şok saldırı! Patlatılan ICOM marka telsizlerle ilgili Türkiye detayı

Terör devleti İsrail’in Lübnan’daki ikinci 'cihaz' saldırısını ICOM marka telsizlerle gerçekleştirdiği belirlendi. Japonya üretimi ICOM firmasının İsrail ile bağlantısı araştırılıyor.

GİRİŞ 18.09.2024 18:42 GÜNCELLEME 18.09.2024 18:49
Bu Habere 85 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail, dijital terörde ikinci hamlesini gerçekleştirdi. Lübnan’da telsiz cihazları siber saldırıyla infilak ettirildi. Ülkede yine korkunç görüntüler meydana geldi. Dün çağrı cihazlarıyla gerçekleştirilen patlamaların ardından gerçekleştirilen ikinci dalga infilakta çok sayıda Hizbullah üyesi öldü veya yaralandı.

Lübnan’da ikinci asimetrik saldırının gerçekleştirildiği el telsizlerinin modelinin ICOM IC-V82 VHF olduğu belirlendi.
 

Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde, patlayan telsiz cihazının Japonya üretimi ICOM marka olduğu dikkat çekti.

ICOM telsizleri, Japonya merkezli Wakayama firması tarafından üretiliyor. ICOM VHF telsizlerin Türkiye’de de satıldığı biliniyor.

Telsiz, radyo, alkolmetre, AIS alıcısı gibi ürünleri piyasaya sunan ICOM’un İsrail ile işbirliği yapıp yapmadığı gündeme geldi.

<p><strong><span style="color:rgb(178, 34, 34)">İLK BİLGİLERE GÖRE 3 KİŞİ ÖLDÜ</span></strong></p>

<p> </p>




  •  

  •  
Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 85
  • Emirsah 6 saat önce Şikayet Et
    İblisin kankası netanyahu' nun dediği gibi savaş başka bir boyuta taşındı.
    Cevapla
  • Münadi 6 saat önce Şikayet Et
    Ya 65 Kg lityum pil taşıyan elektrikli abd/çin arabaları, internet bağlantılı ev aletleri, TV'lar ??? Yeni yeni jeton düşüyor çoğumuzda değil mi?
    Cevapla
  • bu gözden kaçmaz 7 saat önce Şikayet Et
    evet dışa bağımlılıkta, durum böyleyse artık düşünülmesi gerekir ki isaril firmalarında ülkelerde üretilen, yiyecek ve içeceklerde neler yapılabileceği, bütün insanları zehirleyip katledebileceğini artık anlamaları lazım. onun için diyoruz ki milli ve yerli her alanda üretim. mutlaka dikkat edilmesi gerekir.
    Cevapla
  • Misafir 7 saat önce Şikayet Et
    Siyonizm ın kalesi İngiltere ve ABD. İsrail onların uşakları
    Cevapla
  • türk insan 7 saat önce Şikayet Et
    her sey yerli ve milli olmalıdır dışardan hiç bir sey almamalıyız gıda bile ne yaptıklarını gördünüz çok rahat zehirde koyabilirler aşılarda da gördünüz hep oyun hep seytanlık var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
236 yolculu Londra uçağında panik anları! Çantadaki cihaz patladı!
Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a gönderme: 'Benim yol arkadaşım değildir'