Netanyahu'dan yeni tehdit: Mesajımızı almadılarsa, alacaklar

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Lübnan'a düzenledikleri saldırıların ardından yaptığı açıklamada, "Geçtiğimiz birkaç gün içinde Hizbullah'ı hayal bile edemeyeceği bir dizi saldırıyla vurduk. Mesajımızı almadılarsa, alacaklar." dedi.

GİRİŞ 22.09.2024 16:30 GÜNCELLEME 22.09.2024 16:52

İsrail ile Hizbullah arasında karşılıklı saldırılar sürerken, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu geçtiğimiz günlerde Lübnan'da onlarca kişinin ölümüne yol açan saldırılara ilişkin açıklama yaptı.

Video açıklamasında konuşan Netanyahu, "Geçtiğimiz birkaç gün içinde Hizbullah'ı hayal bile edemeyeceği bir dizi saldırıyla vurduk." ifadelerini kullandı.

"MESAJIMIZ ALMADILARSA, ALACAKLAR"

Düzenledikleri saldırılarla Hizbullah'a mesaj gönderdiklerini söyleyen Netanyahu, "Eğer Hizbullah mesajı almadıysa, size söz veriyorum, mesajı alacaktır. Yerlerinden edilen kuzeydeki sakinlerimizi güvenli bir şekilde evlerine geri döndürmeye kararlıyız. Hiçbir ülke kendi sakinlerine, şehirlerine roket atılmasına müsamaha gösteremez. İsrail devleti de buna müsamaha gösteremez." dedi.

Netanyahu, "İsrail'in güvenliği yeniden tesis etmek için gereken her şeyi yapacağını" vurguladı.

KAYNAK: İHA
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türk bayrağı yakılırken seyreden Alman polisinden Filistin bayrağı taşıyan çocuğa gözaltı
RTÜK Başkanı Şahin'den Youtube ve gündüz kuşağı programlarıyla ilgili açıklama