İsrail hedefteki ismi açıkladı! Hayatta olduğu resmen duyuruldu

Hizbullah, İsrail ordusunun Beyrut'un Dahiye bölgesine düzenlediği hava saldırısında öldüğü iddia edilen Hizbullah'ın askeri komutanlarından Ali Karaki'nin iyi olduğunu ve güvenli bir bölgeye nakledildiğini duyurdu.

İsrail hedefteki ismi açıkladı! Hayatta olduğu resmen duyuruldu
İsrail hedefteki ismi açıkladı! Hayatta olduğu resmen duyuruldu
GİRİŞ 23.09.2024 22:29 GÜNCELLEME 23.09.2024 23:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

İsrail’in Lübnan’ın başkenti Beyrut’a düzenlediği hava saldırısında Hizbullah’ın güney cephesi komutanı Ali Karaki'yi hedef aldığına dair çıkan haberlerin ardından Hizbullah açıklama yaptı.
 

İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurdu!İsrail, Lübnan'ın başkenti Beyrut'u vurdu!


Hizbullah, saldırının ardından Karaki'nin hayatta olduğunu ve güvenli bir yere taşındığını açıklayarak, “Siyonist düşmanın Ali Karaki'ye suikast düzenlediği iddialarına ilişkin olarak, iyi ve sağlıklı olduğunu, güvenli bir yere taşındığını teyit ediyoruz” dedi.

Pentagon duyurdu! ABD'den son dakika Orta Doğu kararıPentagon duyurdu! ABD'den son dakika Orta Doğu kararı

KORKUNÇ BİLANÇO!

İsrail ordusu, sabah saatlerinden itibaren Lübnan'da güney kentlerinin yanı sıra Bekaa ve Baalbek bölgelerine yüzlerce hava saldırısı düzenledi.

Lübnan Sağlık Bakanlığı, bugünkü saldırılarda ölenlerin sayısının 24’ü çocuk, 42'si kadın olmak üzere 356’ya, yaralı sayısının ise 1246'ya yükseldiğini açıkladı.

Ülkenin güney bölgelerinden başkent Beyrut ve kuzeyine göç dalgası devam ediyor.

Lübnan Eğitim Bakanlığı, ülke genelinde eğitime ara verildiğini açıklarken, İçişleri Bakanlığı da ülkenin güneyindeki okulların, İsrail saldırıları sonucu yerinden edilen vatandaşların barınması için açıldığını duyurdu.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • H. Yılmaz 47 dakika önce Şikayet Et
    Birleşmiş Milletler'in dünya olayları hakkında hiç bir varlık gösteremedi kten sonra oradan ayrılıp yeniden, olaylara müdahale edebilen demokratik yapıda bir Birleşmiş Milletler'e acilen ihtiyaç vardır.
    Cevapla
  • Mümin 1 saat önce Şikayet Et
    Hedeflerinin kim olduğunu biliyoruz HÂK TEÂLÂ izin vermedikçe önünüzü bile göremezsiniz ey inkarcılar ulaşmak öyle kolay mı sandınız siz inkarcılar şeytan tarafından hep yanıltıldınız yalan onun en çirkin tarafıdır aldatılıp saldırmaktasınız elbet hesap günü gelecektir.
    Cevapla
  • Saatçi 1 saat önce Şikayet Et
    Lübnan Arabistan Libya Mısır Suriye İran böyle devam edecek sonra si gadgar ağacı ne kadar saklasada yine de yok olacak bu Yahudiler böyle devam ederlerse..... bugün olmazsa yarın.. elbette o gün gelecek...o zamanı görürüz inşallah.
    Cevapla
  • Anti Siyonist 1 saat önce Şikayet Et
    İtraile karadan saldırı başlatılmalı ne pahasına olursa olsun İtrail planlı bir kara saldırısını püskürtecek güçte değil İtrail sadece havadan saldırma tekniğiyle oldukça üstünlüğü var ama karadan saldırı düzenlensin İtrail kesinlikle esir alınır ve bir daha gövde gösterisi yapmaması için orası işgal edilir baştaki kafir mendebur politikacılar kafalarına birer kurşun infaz edilirler
    Cevapla
  • Aderman 1 saat önce Şikayet Et
    Danışıklı dövüş sadece boş araziyi bombalıyorlar tiyatro başka bir şey değil danışıklı ya inanmayın sakın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bulgar komedyen Patrascan, İsrailli ile dalga geçti!
Türkiye'den İsrail'e Lübnan tepkisi!