İsrail’den ateşkes açıklaması: Başbakan yanıt bile vermedi

İşgalci İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu barış ortamına uzaklığını bir kez daha gösterdi. Başbakanlık ofisinden Netenyahu'nun ateşkes fikri paylaşıldı.

İsrail’den ateşkes açıklaması: Başbakan yanıt bile vermedi
İsrail’den ateşkes açıklaması: Başbakan yanıt bile vermedi
GİRİŞ 27.09.2024 10:28 GÜNCELLEME 27.09.2024 10:28

 İSRAİL Başbakanlığı Basın Ofisi’nden yapılan açıklamada, ateşkesle ilgili haberlerin doğru olmadığı, ABD ve Fransa’nın çağrısına Başbakan Binyamin Netanyahu’nun ‘yanıt bile vermediği’ ifade edildi.

TÜM GÜÇLE SALDIRMA TALİMATI VERDİ

İsrail Başbakanlığı Basın Ofisi’nden yapılan açıklamada, “Ateşkesle ilgili haber doğru değildir. Bu, Başbakan'ın yanıt bile vermediği bir Amerikan-Fransız önerisidir. Kuzeydeki çatışmaların hafifletilmesi yönündeki sözde direktifle ilgili haber ise gerçeğin tam tersidir. Başbakan, kendisine sunulan plana göre IDF'ye tüm gücüyle savaşa devam etmesi talimatını verdi. Gazze'deki çatışmalar da savaşın tüm hedeflerine ulaşılana kadar devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: DHA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor için tarihi gün! Kamburdan kurtuldu
UEFA Avrupa Ligi'nde herkes bu listeyi konuşuyor! Zirvede tek Türk