İsrail ordusu Lübnan'a harekat başlattı! Hizbullah'ın kalesinde peş peşe patlamalar

Son dakika haberi... İsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hizbullah'ın kalesi niteliğindeki Dahiye bölgesine şiddetli saldırılar düzenliyor.

GİRİŞ 28.09.2024 01:24 GÜNCELLEME 28.09.2024 03:09

Son dakika Lübnan haberleri: Gazze Şeridi, Lübnan ve daha birçok ülkede katliam saldırıları düzenleyerek soykırım suçu işleyen İsrail ordusu, Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta Hizbullah'ın kalesi niteliğindeki Dahiye bölgesine şiddetli saldırılar başlattı.

İSRAİL HİZBULLAH'IN KALESİ DAHİYE'Yİ BOMBALIYOR

İsrail ordusu, Beyrut'un güneyinde Hizbullah'ın güçlü olduğu Dahiye bölgesinde yer alan el-Leyleki ve el-Hadas mahallelerini bir süredir hava saldırılarıyla hedef alıyor.

Dahiye bölgesindeki binaları hedef alan İsrail hava saldırılarının sesleri, Beyrut'un birçok bölgesinden duyuluyor.

Hizbullah'a yakın el-Meyadin televizyonunun haberine göre, İsrail ordusu, Dahiye bölgesinde Leyleki ve Hadas mahallelerinde yer alan yerleşim binalarını bombaladı.

İsrail'de alarm! Netanyahu ABD ziyaretini yarıda kestiİsrail'de alarm! Netanyahu ABD ziyaretini yarıda kesti

ABD ve İran'dan peş peşe açıklamalar! Son dakika Nasrallah duyurusu: Katliam oyunun...

NE OLMUŞTU?

İsrail Başbakanı Netanyahu’nun BM’deki konuşmasının hemen ardından Lübnan’ın başkenti Beyrut’ta çok sayıda patlama meydana gelmişti. İsrail medyası hedefte Nasrallah'ın olduğunu duyurmuştu.

Netanyahu’nun konuşmasının ardından peş peşe patlama sesleri! Hedefte Nasrallah vardıNetanyahu’nun konuşmasının ardından peş peşe patlama sesleri! Hedefte Nasrallah vardı

KAYNAK: AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gazali'den örnek veren Ali Erbaş'tan sert çıkış: Ölümse ölüm, idamsa idam!
 Suudi Arabistan'dan Filistin için uluslararası koalisyon hamlesi!