Son dakika: Lübnan'da 3 günlük milli yas ilan edildi

Lübnan hükümeti, İsrail'in Beyrut'ta düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybeden Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah için 3 günlük yas ilan etti.

Son dakika: Lübnan'da 3 günlük milli yas ilan edildi
Son dakika: Lübnan'da 3 günlük milli yas ilan edildi
GİRİŞ 28.09.2024 21:36 GÜNCELLEME 28.09.2024 21:36
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Ülkenin resmi haber ajansı NNA'da yer alan habere göre, Bakanlar Kurulu, başkent Beyrut'ta Hizbullah'ın kalesi olarak nitelendirilen Dahiye bölgesine yönelik İsrail hava saldırılarında yaşamını yitiren Nasrallah'ın toprağa verileceği günün, resmi tatil olacağını duyurdu.

Bakanlar Kurulu, Hasan Nasrallah için Lübnan'da 30 Eylül-2 Ekim tarihlerinde 3 günlük yas ilan etti.

KAYNAK: AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • SELAM18 1 saat önce Şikayet Et
    Bırakın kadınlar gibi yas tutmayı adamlar ülkenize saldırdı çatır çatır adam kesiyor çıkın sokaklara yürüyün İsrail'e
    Cevapla
  • malatya balabanlı 1 saat önce Şikayet Et
    Suriyede çok müslüman kanı akıttı bu nasrallah denen adam . Esede silahlı desdek verdi . İt rail mutlaka durdurulmslı ordaki masum hwlkın suçu yok . Katil sürülerine kim dur diyecek ? Lafla olmaz olmıyor .
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Hasan Nasrallah Saddam Hüseyinin idam sehpasını tekmeleyen kişiydi. Saddam bugün hayatta olsaydı Ortadoğu bu kadar kötü duruma düşmezdi belki.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 3 saat önce Şikayet Et
    PEYGAMBERİMİZİN VEDA HUTBESİNDE : Müminler! "Sözümü iyi dinleyiniz ve iyi belleyiniz. MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR. Ashabım! Muhakkak Rabbinize kavuşacaksınız. Sakin benden sonra eski sapıklıklara dönmeyiniz ve BİRBİRİNİZİN BOYNUNU VURMAYINIZ! Bu vasiyetimi burada bulunanlar bulunmayanlara ulaştırsın... OLABİLİR Kİ BURADA BULUNAN KİMSE, BUNLARI DAHA İYİ ANLAYAN BİRİSİNE ULAŞTIRMIŞ OLUR
    Cevapla
  • Güçlü Türkiye 3 saat önce Şikayet Et
    Daha çok milli yas ilan edilir. Güçlü İslam ülkeleri olmadıkça güçlü İslam ordusu olmadığı sürece daha çok ağlayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada gündem oldu! Okan Buruk'tan hakem tehdidi
Nasrallah'ın vurulduğu saldırıda İranlı komutan da öldü