Son dakika: İşgalci İsrail bir suikasti daha duyurdu

İsrail ordusu, dün Beyrut’a düzenlenen hava saldırısında üst düzey Hizbullah yetkililerinden Nabil Kavuk’un öldürüldüğünü duyurdu.

GİRİŞ 29.09.2024 11:56 GÜNCELLEME 29.09.2024 14:08
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Kavuk, Hizbullah liderlerine yakın bir isim, aynı zamanda Hizbullah’ın merkezi konseyinin bir üyesiydi.

İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF), Hizbullah'ın üst düzey yöneticilerinden Nabil Kaouk'un dün gece Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta düzenlenen hava saldırısında öldürüldüğünü duyurdu. Yapılan açıklamaya göre Kaouk Hizbullah'ın "önleyici güvenlik birimi" komutanı ve merkez konseyinin kıdemli üyelerinden biriydi. Times of Israel gazetesi Kaouk'un Hizbullah liderlerine yakın olduğunu ve İsrail'e yönelik saldırılarda doğrudan rol aldığını yazdı.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 54
  • Jakuzi yokmus 41 dakika önce Şikayet Et
    Cep telefonu kullanan herkes her lider potansiyel nokta hedef
    Cevapla
  • Cem 42 dakika önce Şikayet Et
    Kendi içimizdeki para kölelerini iyi bilmemiz lazım. Para herşeymiş meğer. Satın al bitir. P
    Cevapla
  • Cem 45 dakika önce Şikayet Et
    İçeriden satın alırsan elemanları tabi bunları becerirsin. Devlet içindeki hainlere asla yaşam hakkı verilmemeli. PKK ve PYD mensupları gayet mutlu İsrail’in başarısından. İsrail’in Kürtleri koruyacağına inanıyor aptallar. Paylaşmalarına bakın görürsünüz mutluluklarını. PKK ve PYD gerçek tehdit. İsrail ile işbirliği içindeler. Tükiye İran Irak ve Suriye için asıl tehdit bular.
    Cevapla
  • Ati 48 dakika önce Şikayet Et
    bunların yeri İran tarafından verilmiştir bence bu iş bu kadar kolay değil. o kadar İran üst düzey isim öldürülecek . iki maytap patlatıp intikam aldım diyeceksin. bölge de İsrail büyüsün Türkiye ye saldırısın. bana dokunmayan yılan bin yaşasın. sahte Müslümanlar
    Cevapla
  • Misafir3 51 dakika önce Şikayet Et
    Nasıl yani Hizbullah ile Pkk yı nasıl kıyaslarsın.İsrail seviciliğidir bu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Özgür Özel istedi, CHP Milletvekili Ediz Ün istifa etti
Nasrallah suikastı sonrası Rusya'dan son dakika İsrail duyurusu! Resmen uyardılar