İran'dan, İsrail'e füze saldırısı! 1 Filistinli hayatını kaybetti

İran’ın füze saldırılarında 3 İsrailli hafif şekilde yaralanırken, Filistin Sivil Savunma Müdürlüğü füzelerin düştüğü anlarda Eriha’da 1 Filistinlinin hayatını kaybettiğini duyurdu.

GİRİŞ 02.10.2024 02:34 GÜNCELLEME 02.10.2024 02:44

İsrail’in Maariv gazetesinin haberine göre, İran tarafından düzenlenen füze saldırılarında 3 İsrailli şarapnel parçaları isabet etmesi sonucu hafif şekilde yaralandı.

Filistin Sivil Savunma Müdürlüğünden yapılan açıklamada, işgal altındaki Batı Şeria’nın Eriha kentine düşen füze parçaları nedeniyle bir kişinin öldüğü, bölgede hasar meydana geldiği belirtildi. İsrail ordusundan yapılan açıklamada da söz konusu kişinin İran'dan atılan füzeler nedeniyle hayatını kaybettiği bildirildi.

İran'dan, İsrail'e yönelik atılan bir füzenin düşme anı görüntülere yansıdıİran'dan, İsrail'e yönelik atılan bir füzenin düşme anı görüntülere yansıdı

BİR FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ

Açıklamada, ölen kişinin Gazze Şeridi'nin Cibaliya beldesinden 37 yaşındaki Samih Aseli olduğu ve Batı Şeria'ya ne zaman geldiğinin bilinmediği kaydedildi.

İran Devrim Muhafızları Ordusu, İsrail'e onlarca balistik füzeyle saldırı başlattığını duyurmuştu. Füzelerin fırlatılmasının ardından başta Tel Aviv olmak üzere ülke genelinde sirenler çalmıştı.

İsrail askerlerinin korku dolu anları kameradaİsrail askerlerinin korku dolu anları kamerada

Netanyahu'dan ilk açıklama: İran bunun bedelini ödeyecekNetanyahu'dan ilk açıklama: İran bunun bedelini ödeyecek

İsrail: Bu gece tüm Orta Doğu genelinde güçlü saldırılar yapacağızİsrail: Bu gece tüm Orta Doğu genelinde güçlü saldırılar yapacağız

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tel Aviv'de siren sesleri: Yoğun bombardıman başlattılar!
İran, İsrail'e füze yağdırıyor!