ABD'den son dakika İran kararı! Biden resmen ilan etti

ABD Başkanı Joe Biden, dün gece İsrail'e 200'den fazla füze fırlatarak misilleme saldırısı gerçekleştiren İran'a yeni ambargolar uygulayacaklarını duyurdu.

GİRİŞ 03.10.2024 01:23 GÜNCELLEME 03.10.2024 01:23
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Son dakika haber... ABD Başkanı Joe Biden, dün gece İsrail'e 200'den fazla füze fırlatarak misilleme saldırısı gerçekleştiren İran'a yeni ambargolar uygulayacaklarını açıkladı.

ABD'den son dakika İran kararı! Biden resmen ilan etti

ABD VE G7 ÜLKELERİ İRAN'A AMBARGO UYGULAYACAK

Biden, İran'a yeni ambargolar dahil verilecek karşılığın neler olabileceğini G7 liderleriyle ele aldı.

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada, Biden'ın, G7 ülkelerinin liderleriyle ortak telefon görüşmesi gerçekleştirdiği belirtildi.

Açıklamada, "Başkan Biden ve G7, İran'ın İsrail'e yönelik saldırılarını kesin şekilde kınamaktadır. Bugün Başkan Biden, İran'ın İsrail'e yönelik kabul edilemez saldırısını görüşmek ve yeni ambargolar dahil İran'ın bu saldırısına verilecek karşılığın koordine edilmesi için G7 liderleriyle görüştü." ifadelerine yer verildi.

ABD ile G7'nin İsrail'in güvenliğine olan bağlılığının vurgulandığı görüşmede, Orta Doğu'da bundan sonraki sürece ilişkin de değerlendirmelerin yapıldığı bildirildi.

ABD'den son dakika İran kararı! Biden resmen ilan etti

Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • ¥^£M@z 4 saat önce Şikayet Et
    Fitnelik nevalesini dizmissin gine sayın biden hurcun dolu,daha yenilerde acınacak haldeydin.bu günde boyle kalmayacak elbet.hemen sevinmesen iyi edersin,çünkü bazı super güçler senin biraz daha düşman kazanmani bekliyor, hele biraz daha düşman kazan ve dünya da biraz daha nefret kazan yalnizlasda sonra icabına bakacaklar merak etme sevgili abd.
    Cevapla
  • rotterdam 5 saat önce Şikayet Et
    Yazik olsun bu musluman ulkelerinin topuna birlik olsaniz ALLAH icin bu hainlerin hic biri cesaret edemez ama bizim muslumanlar hala uyuyor
    Cevapla
  • Kahrol CHPKK.... 5 saat önce Şikayet Et
    yokolasin seytan abd..
    Cevapla
  • İso 5 saat önce Şikayet Et
    Ticaretini. başka. yerden. yapan. İRAN ‘ın. COK ‘da. UMRUNDAYDI. ABD ‘nin. kafasını ambargoyla. bozan. bunamış. BİDON ‘un AMBARGO. koyması
    Cevapla
  • Misafir 5 saat önce Şikayet Et
    ABD ye Ambargo koysun müslümanlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurucusunun torunundan Süleymancılar'a sert çıkış: "Biz yöneteceğiz!"
Yerli motor TF-6000 için kuyruğa girdiler!