Katil İsrail'den İran kararı! Orta Doğu'da nükleer tehlike! Son dakika gelişmesi

Son dakika haberi... İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yönetimindeki İsrail Savaş Kabinesi'nin İran'a sert bir şekilde karşılık verme kararı aldığı duyuruldu. İran'ın stratejik bölgelerinin hedef alınacağı belirtildi.

GİRİŞ 02.10.2024 22:22 GÜNCELLEME 03.10.2024 00:17
Bu Habere 87 Yorum Yapılmış

Son dakika haber... İsrail medyasında yer alan son dakika haberlerine göre, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yönetimindeki İsrail Savaş Kabinesi İran'a misilleme yapma kararı aldığını bildirdi.

Katil İsrail'den İran kararı! Orta Doğu'da nükleer tehlike! Son dakika gelişmesi

İRAN'A 'GÜÇLÜ BİR KARŞILIK' VERİLMESİ KARARI ALINDI

İsrail merkezli Kanal 12 televizyonundaki haberde, dün düzenlenen Güvenlik Kabinesi toplantısında İran'ın İsrail'e düzenlediği füze saldırılarına verilecek karşılığın ele alındığı belirtildi.

STRATEJİK BÖLGELERİN HEDEF ALINMASI PLANLANIYOR

Haberde, İran saldırısına ABD yönetimi ile koordine edildikten sonra "güçlü bir karşılık" verilmesi kararının alındığı iddia edildi.

İsrail'in İran'daki "stratejik bölgeleri" (nükleer tesisler) hedef almayı planlandığı da öne sürüldü.

BİDEN KARŞI ÇIKMIŞTI

ABD Başkanı Joe Biden, İsrail'in İran'a ait nükleer tesislere olası saldırısını desteklemediğini ve Tahran'a "orantılı" karşılık vermesi gerektiğini söylemişti.

ABD'den nükleer tesis açıklaması: İsrail'i desteklemiyoruz!

İsrail ve İran'dan peş peşe açıklamalar! Savaş ilanı gibi karar: Acı verici olacak!İsrail ve İran'dan peş peşe açıklamalar! Savaş ilanı gibi karar: Acı verici olacak!

KAYNAK: AA
Muhammet Güreli Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Muhammet Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Haber7.com’da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 87
  • Mehmet 35 dakika önce Şikayet Et
    iki küçük şeytan kapışıyor büyük şeytanda orantılı olun diyor
    Cevapla
  • Özel biri 59 dakika önce Şikayet Et
    Hadi yapında görelim ortaklık bozulur sonra demedi demeyin kâfirler ve munafikar .
    Cevapla
  • Sorgulayan 1 saat önce Şikayet Et
    Siyonistlerin yapamayacağı kötülük yok.her şeyi yaparlar.islam ülkeleri nükleer bombasını yapmalı, ayrılıkları bırakıp İslam ordusu kurulmalı
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    İranılan israil birbirilen sov yaparak cambaza bak deyerek hedef değiştiriyorlar gözleri irana cevirerek lüplanı bombalayıp ilerleyerek aynı gazzeye çevirecek iranın oyununa bakarak lüplandan yönünüzü çevirmeyin.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Bu kadar mazlum insanların ahi çıkacak ne bekliyorduk ki Yahudiler ve Şii ler dünyayı yıkıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kurucusunun torunundan Süleymancılar'a sert çıkış: "Biz yöneteceğiz!"
Hamas İsrail'in aklını alan o operasyonun bilgisini İran'dan gizlemiş! Güvenen kalmadı