İran'dan beklerken onlar yaptı! Resmen duyurdu: Hayati hedefi vurduk

Son dakika haberi: Husiler, İsrail'in başkenti Tel Aviv yakınlarındaki Yafa'da "hayati bir hedefe" saldırı düzenlediğini açıkladı.

GİRİŞ 03.10.2024 09:16 GÜNCELLEME 03.10.2024 12:32
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Husilerin Sözcüsü Yahya es-Seri, yayımladığı video kaydında, insansız hava araçlarıyla (İHA) Yafa kentinde "hayati bir hedefin" vurulduğunu kaydetti.

Günler sonra ortaya çıktı! Nasrallah kabul etti! Tamamen anlaşmıştıkGünler sonra ortaya çıktı! Nasrallah kabul etti! Tamamen anlaşmıştık

Saldırının İsrail tarafından engellenemeden amacına ulaştığını ifade eden Seri, İsrail'in Gazze ve Lübnan'a yönelik saldırıları durana kadar operasyonlarının süreceğini belirtti.

İsrail tarafından konuya ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • HIDIR BUDUR 1 saat önce Şikayet Et
    PEYGAMBERİMİZİN VEDA HUTBESİNDE : Müminler! "Sözümü iyi dinleyiniz ve iyi belleyiniz. MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR. Ashabım! Muhakkak Rabbinize kavuşacaksınız. Sakin benden sonra eski sapıklıklara dönmeyiniz ve BİRBİRİNİZİN BOYNUNU VURMAYINIZ! Bu vasiyetimi burada bulunanlar bulunmayanlara ulaştırsın... OLABİLİR Kİ BURADA BULUNAN KİMSE, BUNLARI DAHA İYİ ANLAYAN BİRİSİNE ULAŞTIRMIŞ OLUR
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 1 saat önce Şikayet Et
    KUR’AN BAKARA 120 : Dinlerine uymadıkça Yahudiler de Hristiyanlar da asla senden razı olmayacaklardır. De ki: Doğru yol, ancak Allah'ın yoludur. SANA GELEN İLİMDEN SONRA ONLARIN ARZULARINA UYACAK OLURSAN, andolsun ki, Allah'tan sana ne bir dost ne de bir yardımcı vardır.
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Her ne olursa olsun böyle bir ortamda şu bu sebeple kimseye laf edilmemeli, tek laf itraile bir çakıl dahi atanlara minettarım. Allah güç kuvvet versin.
    Cevapla
  • Osmanlı Türkü 1 saat önce Şikayet Et
    İran iç kamuoyunu susturmak için vurdu nereyi imha etmiş hic bir yeri madem vurabiliyorsun 1 yıldır nerdeydin israil abd iranın içınden geçmeyi planlıyor hava savunması durdurabilirmi çok zor yine görücez abd karışırsa hürmüz boğazındaki demiler vurmalı abd üslerini vurmalı yoksa iranın stretejik hedeflerini vuracaklar
    Cevapla
  • vatandaş 1 saat önce Şikayet Et
    Soykırımcı zalimlere karşı elinden geleni yapanlardan Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Togg T10F ilk kez görücüye çıktı! Özellikleri dikkat çekti
Türkiye teyakkuza geçti! AWACS’lar havalandı Erdoğan'a dakika dakika bilgi verildi!