8 saatte altı estetik operasyonu! Hayatını kaybetti

Brezilya'da yaşayan 24 yaşındaki Viviane Lira Monte, 8 saatte altı estetik operasyon yaptırmasının ardından hayatını kaybetti. Polis, genç kadının ölümünün "şüpheli" olduğunu ve araştırma yaptıklarını belirtti.

GİRİŞ 03.10.2024 13:03 GÜNCELLEME 03.10.2024 13:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Brezilya'da yaşayan 24 yaşındaki Viviane Lira Monte, internet üzerinden bulduğu bir cerrah aracılığıyla 8 saatte altı farklı estetik operasyon geçirdi.

31 Ağustos'ta gerçekleştirilen operasyonlarda meme küçültme, karın, kol, sırt ve çene bölgelerinden yağ aldırma işlemleri uygulandı. Daha sonra cerrah, alınan yağı kalça büyütme için kullandı.

Ameliyatının ardından, 15 saat sonra eve dönmesine izin verilen genç kadının sağlık durumu hızla kötüleşti ve ailesi onu acil olarak yerel bir hastaneye kaldırdı.

22 GÜN YOĞUN BAKIMDA KALDI

Hastanede, doktorlar kadının kan basıncının düştüğünü fark ederek Viviane'i başka bir hastanenin yoğun bakım ünitesine sevk etti.

Karın boşluğunda oluşan enfeksiyonun kalp yetmezliğine yol açması sonucu 22 gün yoğun bakımda kalan 24 yaşındaki kadın 26 Eylül'de hayatını kaybetti.

"DAHA FAZLA OPERASYON İÇİN İNDİRİM TEKLİF ETTİ"

Viviane'in eşi Renan Santiago, "Ameliyat nedeniyle çok fazla iltihap ve enfeksiyon oluştu. 22 gün boyunca iyi haberler almadan acı çektik" dedi. Santiago, cerrahın Viviane'i başta istemediği ameliyatlar için ikna ettiğini ve daha fazla operasyon için kendisine indirim teklif ettiğini iddia etti.

ORTADAN KAYBOLDU

Santiago ayrıca, nakit olarak 42 bin pound ödenen cerrahın, Viviane sorunlar yaşamaya başladığında ortadan kaybolduğunu söyledi. Cerrah, yerel medyanın sorularına yanıt vermeyi reddetti.

Yerel polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Viviane'in ailesi, yaşananların bir haksızlık olduğunu ve cerrahın sorumluluklarını yerine getirmediğini düşünüyor.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 1
  • EMEKLİ 3 saat önce Şikayet Et
    Beter olun inşalkah.Allah'ın yarattığı vücudun nesini beğenmiyorsınuz.Yazıklat olsun bu ve bunun gibilerine.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Altay banliyö hattında çalışmaların yoğun şekilde sürdüğünü açıkladı
İran'ın füze saldırısı sonrası İsrail'in Türkiye planı! 22 ilimiz hedefte