ABD'den İran'ın petrol tesislerine ilişkin açıklama: Tartışıyoruz

Biden, İsrail’in İran’ın petrol tesislerine yönelik saldırı ihtimaline ilişkin, "Bunu tartışıyoruz" diyerek, "Öncelikle İsrail'e izin vermiyoruz. İsrail'e tavsiyede bulunuyoruz ve bugün hiçbir şey olmayacak” ifadelerini kullandı.

ABD'den İran'ın petrol tesislerine ilişkin açıklama: Tartışıyoruz
ABD'den İran'ın petrol tesislerine ilişkin açıklama: Tartışıyoruz
GİRİŞ 03.10.2024 22:22 GÜNCELLEME 03.10.2024 22:22
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

İran’ın düzenlediği saldırının ardından İsrail’in ne zaman karşılık vereceği henüz bilinmezken, ABD Başkanı Joe Biden, ABD ve İsrail’in İran’ın petrol tesislerine yönelik saldırıyı değerlendirdiğini ifade etti. Florida eyaletine hareket öncesi bir muhabirin "İsrail'in, İran'ın petrol tesislerine saldırmasını destekler misiniz?" sorusuna cevap veren Biden, "Bunu tartışıyoruz" dedi.

Bir muhabirin İsrail'in İran’a misilleme yapmasına izin verip vermeyeceğini sorması üzerine Biden, “Öncelikle İsrail'e izin vermiyoruz. İsrail'e tavsiyede bulunuyoruz ve bugün hiçbir şey olmayacak” dedi.

Öte yandan dün Biden, İsrail’in İran’ın nükleer tesislerine yönelik herhangi bir saldırısına karşı olduğunu açıklamıştı.

KAYNAK: İHA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 27
  • Volkan 42 dakika önce Şikayet Et
    Tam Baydın
    Cevapla
  • Misafir 49 dakika önce Şikayet Et
    Şeytanlar aleni bir şekilde saldırıyor. Ama hak geldi batıl yok olacak inşallah
    Cevapla
  • Mmm 50 dakika önce Şikayet Et
    Nasıl bir mahluk bunlar bilmiyorum. Ebedi cehennem çok adil bir mekan. Yarabbi dünyada da cehennemi yaşat bu soysuzlara.
    Cevapla
  • eciz 55 dakika önce Şikayet Et
    Sen israilin emrindeki adi herifsin.senin verdiğin silahlar yüzünden bi sürü masum öldü.niye biz içimizdeki abd ve israillileri öldürmüyoz ki
    Cevapla
  • Vatandas 1 saat önce Şikayet Et
    Cehennem köpekleri sonunuz elimizden olacak bu gidişle yakinda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BYD, Chery'den sonra MG harekete geçti!
Dünya, Türkiye'yi nasıl tanıyor? Tek tek sıralandı...