Kanada seri katili ülkeyi teyakkuza geçirdi

Kanada üç günde üç kişiyi öldüren kadın seri katil vakasıyla sarsıldı. Katil cinayetlerin ardından üç gün boyunca kaçmayı başardı.

Kanada seri katili ülkeyi teyakkuza geçirdi
Kanada seri katili ülkeyi teyakkuza geçirdi
GİRİŞ 07.10.2024 12:10 GÜNCELLEME 07.10.2024 12:17

Polisi, Ontario eyaletinin başkenti Toronto'da yaşayan bir kadının üç kişiyi öldürmekten tutuklandığını ve şüphelinin 'seri katil' olabileceğini açıkladı.

BAĞLANTI ARANIYOR

Polise göre, Sabrina Kauldhar adlı 30 yaşındaki kadın birbiriyle bağlantısı bulunmayan Toronto, Niagara Şelaleleri ve Hamilton'daki üç ayrı cinayetten sorumlu.

Üç ayrı şehirde bulunan iki erkek ve bir kadına ait cesetler, polisin üç gündür araştırdığı vakalarda bir şüpheliyi öne çıkardı.

ÜÇ GÜNDE ÜÇ CİNAYET

  • Kanada'yı sarsan cinayetler, üç gün arka arkaya işlendi. İlk vaka, 1 Ekim Salı günü öğleden sonra Toronto'da kayıtlara geçti. Polis Keele ve Dundas sokakları yakınındaki bir evde kimliği belirsiz bir kadın cesedi buldu. Cesette hiçbir yaralanma işareti yoktu.

  • Bir sonraki gün öğleden sonra saat 15.00 sularında ise Niagara Şelaleleri bölgesindeki John Allan Park'ta ağır şekilde yaralanmış bir erkek bulundu. Kurtarma ekiplerinin çabasına rağmen yaralı erkek olay yerinde öldü.

  • 3 Ekim tarihinde ise bu kez Hamilton'daki bir otoparktan polise bıçaklanma vakası bildirildi. Polis ekipleri MacNab Caddesi Kuzey bölgesindeki otoparka ulaştığında, bilincini kaybetmiş yaşlı bir erkek yerde yatıyordu. Hastaneye kaldırılan adam, doktorların müdahalesine rağmen öldü.

Memurlar yardım etti, 42 kişiyi öldüren seri katil karakoldan kaçtıMemurlar yardım etti, 42 kişiyi öldüren seri katil karakoldan kaçtı

MAHKEMEYE ÇIKARILACAK

Kanada medyasına yansıyan haberlerde, Toronto'da öldürülen kadının Sabrina Kauldhar'ın ev arkadaşı olduğu bilgisi var.

Polise göre, ikinci ve üçüncü cinayetteki kurbanlar Kauldhar tarafından rastgele seçildi.

Mahkemeye çıkarılacak Sabrina Kauldhar'a iki birinci derecede cinayet ve bir ikinci derecede cinayet suçlaması yöneltilecek.

KAYNAK: DHA
Şeyma Akman Haber7.com - Editör
Haber 7 - Şeyma Akman

Editör Hakkında

1988 yılında Ankara’da doğdu. İlk öğretimini Ankara’da, orta ve lise öğrenimini Amerika’da tamamladı. Bilkent Üniversitesinde İngilizce-Fransızca mütercim tercümanlık okudu. Gazetecilik mesleğine Kanal 7 dış haberler bölümünde başladı. 7 sene sonra Yasemin.com sitesine geçerek kariyerine yeni bir ivme kazandırdı. Meslek hayatına Haber7.com'da Dış haberler editörü olarak devam ediyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sesleri dünyadan çok çıkan çocuklar! Gazze'de bir yılda binlerce annenin yüreği yandı...
Gazze'ye bir yılda kaç ton bomba atıldı?