Milton Kasırgası nedir? Milton Kasırgası nerede, ne zaman oluştu?

Milton Kasırgası, ABD'nin Florida eyaletinde görülmesinin ardından merak konusu oldu. Peki Milton Kasırgası nedir? Milton Kasırgası yıkıma yol açar mı? İşte merak edilenler...

Milton Kasırgası nedir? Milton Kasırgası nerede, ne zaman oluştu?
Milton Kasırgası nedir? Milton Kasırgası nerede, ne zaman oluştu?
GİRİŞ 09.10.2024 15:54 GÜNCELLEME 09.10.2024 15:54

ABD'nin Florida eyaletini etkisi altına alan Milton Kasırgası, merak konusu oldu. Büyük bir yıkım potansiyeline sahip olan bu kasırganın ne zaman oluştuğu ve etkileri merak ediliyor.

MİLTON KASIRGASI NEDİR?

Milton Kasırgası ABD'nin Flori'da eyaletini etkisi altına almaya hazır olan bir fırtına olarak duyuldu. Kategori 5 seviyesine ulaşan bu kasırga, 290 km/sa hızla esen rüzgarlar ile birlikte Florida'ya doğru ilerliyor.

Florida yetkilileri, kasırganın oluşturabileceği ciddi hasarı ve sel riskini en aza indirmek amacıyla geniş çaplı tahliye emri vermişti.

MİLTON KASIRGASININ ÖZELLİKLERİ NELER, TEHLİKELİ Mİ?

Ulusal Kasırga Merkezi tarafından yapılan bir paylaşımda kasırganın, Meksika Körfezi'nde 'Hızla güçlenmeye devam ettiği' bilgisi paylaşıldı. Kasırga Merkezi, Milton Kasırgası'nın çarşamba akşamı 'yaşamı tehdit eden' büyük bir kasırga haline geleceğini ve bazı bölgelerde 3 metrenin üzerinde yıkım gücü yüksek dalgalara sebep olabileceğini duyurdu.

Hakan Erdi Uludağ Haber7.com - Haber Editörü
Haber 7 - Hakan Erdi Uludağ

Editör Hakkında

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gabar petrolde rekora doymuyor
Bakan Uraloğlu: Discord bilgileri paylaşmadığı için erişim engeli getirdik