İsrail'den İran'a kanlı tehdit: Ölümcül ve şaşırtıcı olacak!

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İran'a yönelik planlanan saldırı hakkında açıklamalarda bulundu. Gallant konuya ilişkin açıklamasında, "İran'a saldırı ölümcül ve şaşırtıcı olacak" dedi.

GİRİŞ 09.10.2024 23:01 GÜNCELLEME 09.10.2024 23:01
Bu Habere 147 Yorum Yapılmış

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, yaptığı açıklamada, İsrail kuvvetlerinin İran'a yapacağı karşı saldırının, ilk saldırıyı gölgede bırakacağını söyledi.

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant

"BİZİM SALDIRIMIZ ÖLÜNCÜL VE ŞAŞIRTICI OLACAK"

Gallant, "İran saldırısı şiddetliydi ama isabetsizdi. Buna karşılık, bizim saldırımız ölümcül, tam isabetli ve en önemlisi şaşırtıcı olacak, ne olduğunu veya nasıl olduğunu anlayamayacaklar. Sadece sonuçları görecekler." dedi.

IDF İstihbarat Birimi 9900'e konuşan Gallant, katil İsrail'in Ortadoğu'daki hava üstünlüğünün büyük ölçüde istihbarat toplama çalışmalarından kaynaklandığını söyledi.

İsrail Hava Kuvvetleri'nin her istediğini kesin bir şekilde yapmalarına yardımcı olmak için İran, Lübnan, Suriye, Yemen, Irak ve diğer cephelere karşı gösterdiği gerekli çabalara dikkat çekti.

İSRAİL MİSİLLEME YAPACAK MI?

İran saldırısında İsrail Hava Kuvvetleri’ne ait pistlerin ve uçakların zarar görmediğini aktaran Gallant, saldırıda hiçbir asker ya da sivilin de zarar görmediğini vurguladı. İsrail yönetiminin İran'a yönelik saldırı konusunda hemfikir olduğunu belirten Gallant, “Tüm emir komuta zinciri aynı hizada ve bu konuya odaklanmış durumda” dedi.

New York Times'ın konuyla ilgili haberinin ardından, Jerusalem Post gazetesi de dünkü haberinde İsrail'in İran'ın nükleer programına saldırmasının beklenmediğini, bunun yerine çeşitli askeri üslere ve istihbarat tesislerine odaklanacağını bildirdi.

New York Times'ın haberini değerlendiren yetkililer, İsrail'in, İran'ın düzenlediği saldırıya karşılık vereceği, saldırı senaryolarını öngören iddiaları reddetmedi.

KAYNAK: HABER7
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 147
  • Vatandaş 6 dakika önce Şikayet Et
    Sizinki nasıl olacak bakalım ,
    Cevapla
  • Sibel 9 dakika önce Şikayet Et
    He he bitmedi tiyatronuz gazzede onca yikim onca sehit gorduk sizdeyse Perslerlen sizin tiyatronuzda anca kurusıkı sıkın durun cehenneme direk olasicalar
    Cevapla
  • TURAN GÖKTÜRK 10 dakika önce Şikayet Et
    Hiç inandırıcı gelmiyor tiyatro yapıyorlar
    Cevapla
  • Yiğido 15 dakika önce Şikayet Et
    Isıracak köpek dişini göstermez
    Cevapla
  • misafir 16 dakika önce Şikayet Et
    İran neden Çinden Rusya dan nükleer füze almıyor ve viddice atmıyor bunlar İsrailin koruyucuları mı onlar her köyülüğü yaptı iki nükleerle şunları susturun bu ne kafa tutma hergün Kuzey Kore Çin Rusya durmamalı füzelerle destek çokmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Naci Görür, Marmara’da depremin olma olasılığını açıkladı
Yargı reformu nasıl olmalı? Hukukçular Haber7'ye açıkladı