İşgalci ordu yine Cibaliya’yı hedef aldı... Sokaklar cenazelerle dolu!

İşgalci İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırıları sürüyor. Katil ordunun yerleşim yerlerini hedef alması sonucu sokaklar ve caddelerin cenazelerle dolu olduğu aktarıldı.

İşgalci ordu yine Cibaliya’yı hedef aldı... Sokaklar cenazelerle dolu!
İşgalci ordu yine Cibaliya’yı hedef aldı... Sokaklar cenazelerle dolu!
GİRİŞ 13.10.2024 10:52 GÜNCELLEME 13.10.2024 10:52
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin kuzeyine düzenlediği hava saldırıları ve topçu atışlarında ölen ve yaralananların olduğu bildirildi.

YERLEŞİM BİRİMLERİNE YOĞUN SALDIRI!

Görgü tanıklarının aktardığına göre, İsrail topçuları, dün akşamdan bu yana Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya, Beyt Lahiye ve Beyt Hanun bölgelerine yoğun saldırılar düzenledi.

Cibaliya beldesi ve mülteci kampı ile Beyt Lahiye'deki Tevam bölgesini hedef alan İsrail ordusu, Filistinlilere ait onlarca binayı yerle bir etti.

CADDELER CENAZELERLE DOLU

Cibaliya beldesi ve mülteci kampında cadde ve sokakların İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin cenazeleriyle dolu olduğu belirtiliyor.

Bölgeye yoğun bombardıman düzenleyen İsrail ordusu, ilk yardım ve kurtarma ekiplerinin bölgeye ulaşmasına izin vermediği gibi onları da hedef alıyor.

Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki El-Ehli Baptist Hastanesi'nden bir kaynak, Cibaliya beldesinin güneyindeki Tuffah Mahallesi'nde evleri bombalanan çoğu çocuk 6 Filistinlinin hastaneye getirildiğini aktardı.

KAYNAK: AA
Fatih Yoncalık Haber7.com - Haber editörü
Haber 7 - Fatih Yoncalık

Editör Hakkında

YORUMLAR 5
  • Hakan TAŞÇI 3 saat önce Şikayet Et
    Şu anda düşman ordusu, Cebaliya şehrini tamamen kuşatmak ve çevrelemek için doğu ve batıdan ilerliyor. Lütfen burada olanları yaymayı bırakmayın ve bu vahşi ordunun bizi yok etmesini bir yolla engelleyin. Cibalya Halkı önce Allah’a sonra sizin duyarlılığınıza emanettir. Sizleri elinizden geleni yapmaya, sesimizi duyurmaya çağırıyorum. *Tercüme:* Ahmet Ziya İbrahimoğlu 10.10.2024 Saat 1
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 3 saat önce Şikayet Et
    Bu vahşeti işleyerek bölgeyi boşaltmak istiyorlar ve çatışmalar sırasında zırhlı araçların önünde insanlarımızı canlı kalkan olarak kullanıyorlar. Arkadaşlar, medya karartması nedeniyle size ulaşmayan birçok ayrıntı var ve siyonist ordu, Lübnan ve İran'a dikkat çekilmesini fırsat bilerek bizi yok etmeye çalışıyor. Şu anda düşman ordusu, Cebaliya şehrini tamamen kuşatmak ve çevrelemek iç
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 3 saat önce Şikayet Et
    Siyonist Ordu tarafından kontrol edilen bölgelerde hala mahsur kalan yüzlerce aile var; onlara ne yiyecek ne su ne de ilaç ulaştırabiliyoruz? Daha da korkuncu, evlere baskın yapmaya devam edip insanları dışarı çıkmaya zorlayarak işkence ediyorlar, onları aşağılıyorlar ve nihayetinde, bölgeyi terk etmeme ve bölgede kalma konusunda ısrarcı olanları soğukkanlılıkla sokakta idam ediyorlar.
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 3 saat önce Şikayet Et
    Kuzeyde, özellikle de Cebaliya'da kıtlık giderek artıyor; gıda kaynaklarının kıtlığı ve hareket zorluğu yaşanıyor. Şu anda düşman ordusu tarafından evlerimize baskın düzenlendikten sonra evlerimizi birer birer yakmaya başladılar. Siyonist Ordu tarafından kontrol edilen bölgelerde hala mahsur kalan yüzlerce aile var; onlara ne yiyecek ne su ne de ilaç ulaştırabiliyoruz? Daha da korkuncu,
    Cevapla
  • Hakan TAŞÇI 3 saat önce Şikayet Et
    *Gazze, Cibalya Bölgesinden İmdat Çağrısı Var:*" CİBALYA YOK EDİLİYOR* Şu anda Cibalya sakinlerinden Aldığımız Mesajdır: Arkadaşlar, kelimenin tam anlamıyla yok ediliyoruz ve şu anda burada olanlara dair hiçbir ışık görünmüyor .. Bugün, Cibalya ve özellikle mülteci kampı kuşatmasının beşinci günü. Bölgede kalan üç hastane de kuşatıldı: Kemal Edwan, Endonezyalı ve El-Awda hastaneleri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Savunma sanayii için vergi kesilmesine tepki gösterenlere Destici'den çarpıcı cevap!
Okan Buruk'tan Acun Ilıcalı'ya olay cevap! Sosyal medyada gündem oldu