Son dakika: İsrail'e bir darbe de Lübnan sınırında! Ölü ve yaralı askerler var....

İsrail ile Lübnan Hizbullahı arasındaki gerilim yaklaşık bir aydır sürerken Hizbullah, İsrail askerlerinin Lübnan'ın güneyinden ülkeye sızma girişimini engellediğini duyurdu.

GİRİŞ 13.10.2024 13:03 GÜNCELLEME 13.10.2024 13:18
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Hizbullah, İsrail askerlerinin Lübnan'ın güneyinden ülkeye sızma girişimini engellediğini duyurdu.

Hizbullah yaptığı açıklamada, sınıra yakın Ramiye beldesindeki Tel el-Mudevver bölgesinde İsrail askerleriyle çatıştıklarını kaydetti.

ÖLÜ VE YARALI ASKERLER VAR

Ülkeye sızma girişiminde bulunan İsrail askerlerinin engellendiği belirtilen açıklamada, çıkan çatışmada İsrail askerlerinden ölen ve yaralananların olduğu belirtildi.

Hizbullah yaptığı başka bir açıklamada ise gece boyunca İsrail'in kuzeyindeki askeri mevzileri hedef aldığını duyurdu.

İsrail'in kuzeyindeki Zarit ve Hillet Verde bölgelerinde konuşlu İsrail askerlerinin bulunduğu gruplara roketli saldırılar düzenlendiği ifade eden açıklamada, İsrail'in kuzeyindeki Milya ve Şomera yerleşim bölgelerinin de roketlerle vurulduğu kaydedildi.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • Ewê par 26 dakika önce Şikayet Et
    Rabbim yar ve yardımcıları olsun mücahidlerim
    Cevapla
  • Misafir 27 dakika önce Şikayet Et
    laf dedi haberci. vesselam bile yazmış. adammm :))
    Cevapla
  • Cengiz 28 dakika önce Şikayet Et
    Bravo doğru habercilik yapıyorsunuz. Bu haber doğru evet İsrail askerleri dağlık arazide pusuya düşüp ağır kayıplar veriyor. Hep İsrai'lin bombalamasını veriyorsunuz Lübnan'daki direniş biterse sıra başkalarına gelecek.
    Cevapla
  • Vatsndaş 33 dakika önce Şikayet Et
    Siyonistlere atılan her mermiyi sen tam isabet ettir ya Rabbi.amin amin amin
    Cevapla
  • Eskimalatyalı 34 dakika önce Şikayet Et
    Seni yönetenler İsrail ile dalaşır fakat gider diğer taraftan Yahudi Lobisinin birinden üstün cesaret ödülü alır. Ona tabi olduğunu söyleyenlerde İran'ı ve Lübnanın hain olduğunu İsrail ile danışarak dövüştüğünü iddialı bir şekilde savunurlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv'de kaos! On binler ayaklandı! Giderek şiddetleniyor
Emeklilik düzenlemesinde ibre tersine döndü! Çalışma rafa kalktı