İsrail tankları Suriye'ye girdi

Jerusalem Post, “İsrail tankları Suriye içinde Kuneytire yakınlarına konuşlandı” başlıklı haber yayımladı.

GİRİŞ 14.10.2024 21:11 GÜNCELLEME 14.10.2024 21:40
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İşgalci İsrail’e ait 2 tank Suriye’nin sınır kasabası Kuneytire’ye girdiği iddia edildi. İsrail’in daha önce Kuneytire’yi havadan vurduğu belirtildi.



CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk olay ile ilgili detayları böyle anlattı:

Arap medyasında da yer almaya başladı olay, aslında akşamın en sıcak gelişmesi buydu. Şöyle söylendi, İsrail ordusuna ait iki tank, Suriye-Yaira sınır hattına geçerek, Kuneytra valiliğinin güney kırsalındaki Kuzla köyünde konuşlanıyor şeklinde. İki tankın aslında görseli de paylaşıldı. Şimdi çok sıcak bir gelişme tabi bu ama en son Arap medyasında kısa bir açıklamaya yer verirdi. Detaylar henüz çok netlik kazanmadı ama iki tanktan söz ediliyor. İsrail ordusuna ait iki tank, Suriye sınır hattını geçerek, Kuneytra valiliğinin güney kırsalındaki Kuzla köyünde konuşlanıyor şeklinde. Arap medyasında da bu haber yer aldı. Arap medyasında yer alan bir takım görseller var. Bu arşiv mi yoksa yeni aldıkları görüntü mü bilmiyorum ama Arap medyasında bir takım görseller paylaşıldı iki tankın konuşlandığına dair.

 

Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 13
  • misafir 40 dakika önce Şikayet Et
    İsrail'in tankları Suriye topraklarına giriyorsa Rusya Suriye'ye ihanet ediyor demektir bunu Suriye halkının iyice düşünmesi gerekir
    Cevapla
  • Fahri özcan 46 dakika önce Şikayet Et
    Esat suriyede yabancı asker istemiyordu Türk askeri çıksın diyordu siyonistede söyler onlarda çıkar gider
    Cevapla
  • gök börü 1 saat önce Şikayet Et
    bize kadar gelsin bakalım önce piyade olarak içimşzdeki Yahudileri cepheye verek arkadan vurucu tim olarak biz gşdelim şimdi neden onlar derseniz bu zamana kadar Türkler sırtından vurulma dan yıkan olmamış onlar sırtımızdan vurmafan şahadet şerbeti içmeyelim
    Cevapla
  • Misafir 2 saat önce Şikayet Et
    Esad'ın askerleri oyuncak mı oynuyor acaba.
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 saat önce Şikayet Et
    Hımmm.... İsrail yayılmacılığında ; İsrailin ABD'nin Irak ve Suriyedeki PYD /PKK bölgeseleriyle birleşmede nasıl bir bahane bulacaklar ki acaba derkennnn ??...Hmmmmm..Ortaya şu bahaneyi yumurtlayacaklar anlaşılann... İRAN'DAN HİZBULLAH'A YAPILACAK SİLAH SEVKİYATINI DURDURMAK İÇİN BÖLGEYİ İŞGAL EDİYORUZZ diyeceklerr !!??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas, İsrail'in yeni planını açıkladı: Maksimum güç kullanacaklar
İsrail ilk kez Hristiyanların çoğunlukta olduğu bölgeyi vurdu: Çok sayıda ölü var!