İsrail'e uyarı: Acı bir misillemeyle karşılaşacaksınız

İranlı general Abbas Nilfuruşan için düzenlenen törende konuşan Devrim Muhafızları Komutanı Selami, "Saldırdığınız her noktadan acı bir misillemeyle karşılaşacaksınız, dikkatli karar verin" dedi.

GİRİŞ 17.10.2024 10:52 GÜNCELLEME 17.10.2024 13:34
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İran Devrim Muhafızları Komutanı Hüseyin Selami, İsrail'in Lübnan'ın başkenti Beyrut'a düzenlediği ve Hizbullah lideri Nasrallah'ın da hayatını kaybettiği saldırılarda ölen İranlı general Abbas Nilfuruşan için İsfahan'da düzenlenen törende açıklamalarda bulundu.

İsrail'e misilleme yapmaması yönünde uyarıda bulunan Selami, buna "çok daha güçlü bir tepki verileceğini" dile getirdi. Nilfuruşan için düzenlenen törende konuşan Selami, "Saldırdığınız her noktadan acı bir misillemeyle karşılaşacaksınız, dikkatli karar verin. Eğer bir hata yapıp hedeflerimize saldırırsanız, ister bölgede ister İran'da olsun, size yine acı bir şekilde karşılık veririz." dedi.

Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 5
  • İzmirli öğretmen 57 dakika önce Şikayet Et
    Yalancı, sizin bütün derdiniz Sünni Müslümanlar. Eğer bu Filistin'e sevinmiyorsanız ben bir şey bilmiyorum
    Cevapla
  • egemen türk 1 saat önce Şikayet Et
    bence suriye türkiyeye4 üs yeri vermeli golan tepelerine yakin,,,bence iranda o bölgeye yerlesmeli...bakalim o zaman abd ne yapacak zaten rusta orda....
    Cevapla
  • Kığılı 3 saat önce Şikayet Et
    Benim anlamadığım bunlar savaşıyorlarmı yoksa. Bir birini tehdit mi ediyorlar vuracaksanız vurursunuz hepsi bu yani
    Cevapla
  • Hbh 3 saat önce Şikayet Et
    Maşallah büyük IRAN ve direniş cebhesi. büyük IRAN satrance oynamayi iyi bilir ve mat etmeyi. büyük IRAN olan yerde kimsenin kazanma şansi yok
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    Hayırdır sen neden bahsediyorsun. İran tarih boyunca yaptığı alicengiz oyunlarıyla en çok İslam'a ve Müslümanlara zarar vermiştir. İran'ın var olma sebebi israildir. Sizin birbirinize zararınız dokunmaz. Alllah (cc) dinimizi ve bu dinin bekçisi vatanımız TR'yi muhafaza etsin. İran'a ve israil'e fırsat vermesin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kreşte skandal görüntü: Bebeğe tokat anı kamerada!
Sivas'ta peş peşe depremler: İşte deprem anı! Okullar tatil edildi