İsrail'de Netanyahu'nun evine İHA'lı saldırı

Hizbullah güçleri, İHA'larla Kayserya kentini vurdu. Söz konusu saldırıda hedefin, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun özel mülkü olduğu belirtilirken, İsrailli liderin saldırı anında evde olmadığı ve can kaybının yaşanmadığı kaydedildi.

GİRİŞ 19.10.2024 09:47 GÜNCELLEME 19.10.2024 14:53
Bu Habere 138 Yorum Yapılmış

Hizbullah güçleri, İHA'larla Kayserya kentini vurdu. Söz konusu saldırıda hedefin, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun özel mülkü olduğu belirtildi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, Netanyahu'nun evinin önünde geniş güvenlik önlemleri alındığı görülürken; Başbakanlık Sözcüsü, saldırı sırasında Netanyahu'nun evde olmadığını ve can kaybının yaşanmadığını belirtti.

İSRAİL ORDUSUNDAN AÇIKLAMA: ÜÇ İHA GELDİ, BİRİ BİNAYA İSABET ETTİ

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, Lübnan'dan İsrail hava sahasına doğru üç İHA'nın girdiğinin tespit edildiği, ikisinin imha edildiği belirtildi. Bir İHA'nın ise, Kayserya'da bir yapıya isabet ettiği kaydedildi.

NETANYAHU'DAN AÇIKLAMA

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, sabah saatlerinde İsrail'in kuzeyinde konutuna düzenlenen İHA saldırısına karşılık "hiçbir şeyin kendilerini caydıramayacağını" belirtti.

Netanyahu, yayınladığı görüntülü mesajında, İsrail askerleriyle iki gün önce Gazze'de girdiği çatışmada öldürülen Hamas'ın lideri Yahya Sinvar'ın kaybıyla övünerek, "İran'ın bölgedeki diğer vekilleriyle savaşmaya devam edeceklerini ve bu savaşı kazanacaklarını" söyledi.

Görüntüyü kaydeden kişinin "Herhangi bir şey sizi caydırabilir mi?" sorusunu Netanyahu, "Hayır, hiçbir şey bizi caydıramaz. Zafere kadar devam edeceğiz." ifadesiyle yanıtladı.

KAYNAK: HABER7
Erkan TALU Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erkan TALU

Editör Hakkında

Elazığ'da doğdu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine eğitimler aldı. Haberciliğe "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı; daha sonra Haber 7'ye geçti. Kariyerine, Haber7'de "editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 138
  • Misafir 59 dakika önce Şikayet Et
    Keşke evde olsaydı...
    Cevapla
  • Ahmet 1 saat önce Şikayet Et
    Allah tez zamanda yahudi itleriyle destekçilerini CEHENNEME göndersin İnşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 saat önce Şikayet Et
    inşallah geberir
    Cevapla
  • Tayfun 1 saat önce Şikayet Et
    Teşkilat!!! Erdoğan demişti Lübnan farklı olacak diye. Bunu Arap veya Pers yapamaz
    Cevapla
  • Burhan 1 saat önce Şikayet Et
    Hizbullah sadece itrailli başları hedef almalı. Sokaklarda rahat dolaşmamalılar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Yenidoğan Çetesi' skandalı sonrası kapatılan hastane sayısı 10'a yükseldi!
Ramallah'ta İsrailli teröristlere aracıyla saldıran Filistinli şehit oldu