İsrail yine sivilleri vurdu! Gazze'de onlarca şehit ve yaralı var!

İsrail'in Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Meşru Beyt Lahiya bölgesine düzenlediği saldırıda en az 73 şehit olduğu, onlarcasının yaralandığı belirtildi.

İsrail yine sivilleri vurdu! Gazze'de onlarca şehit ve yaralı var!
İsrail yine sivilleri vurdu! Gazze'de onlarca şehit ve yaralı var!
GİRİŞ 20.10.2024 00:02 GÜNCELLEME 20.10.2024 01:27
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Gazze'deki hükümetin Medya Ofisinden yapılan yazılı açıklamada, İsrail savaş uçaklarının Meşru Beyt Lahiya'da yerleşim yerlerine şiddetli saldırılar düzenleyerek korkunç bir katliam işlediği kaydedildi.

Saldırıda çoğu çocuk ve kadın en az 73 Filistinlinin öldüğü, onlarca kişinin yaralandığı ve kaybolduğu aktarıldı.

"İSRAİL DERİN BİR İNSANİ KRİZE SEBEP OLDU"

Söz konusu katliamın, Gazze'nin kuzeyindeki sağlık sisteminin çökertilmesiyle eş zamanlı olarak gerçekleştirildiğine dikkatin çekildiği açıklamada, İsrail ordusunun, sağlık çalışanlarından hastaneleri derhal tahliye etmelerini istediği, hastanelere yakıt girişini engellediği, aynı zamanda bölgedeki iletişim ve internet hizmetlerini kestiği, böylece derin bir insani krize sebep olduğu ifade edildi.

İsrail'in işlediği yeni katliamın, kadın ve çocuklara yönelik etnik temizliğin kınandığı açıklamada, uluslararası topluma bu suçların kınanması çağrısı yapıldı.

Açıklamada, Cibaliya Mülteci Kampı ve Meşru Beyt Lahiya başta olmak üzere Gazze'nin kuzeyindeki soykırımdan İsrail, ABD, İngiltere, Almanya, Fransa ve bu suçlara ortak olan diğer ülkelerin sorumlu olduğu vurgulandı.

İsrail, Gazze'de mülteci kampını vurdu: Onlar şehit ve yaralı varİsrail, Gazze'de mülteci kampını vurdu: Onlar şehit ve yaralı var

İsrail kuşatması insani krize neden oldu! Gazze’nin kuzeyi felaketi yaşıyor!İsrail kuşatması insani krize neden oldu! Gazze’nin kuzeyi felaketi yaşıyor!

İsrail, Gazze'de mülteci kapını ateşe verdiİsrail, Gazze'de mülteci kapını ateşe verdi

İsrail sivillerin sığındığı BM'ye ait okulu bombaladıİsrail sivillerin sığındığı BM'ye ait okulu bombaladı

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 13
  • Ziyaretçi 1 saat önce Şikayet Et
    Yav yeter artık bu canilik , nerdesiniz dünya devletleri , bir işe yaramayan BM ve diğer kurumlar .. durdurun bu katil vampir devleti , rabbim gök kubbeyi başına geçir bu katillerin
    Cevapla
  • Güzel insan 1 saat önce Şikayet Et
    İSLAM ÜLKELERİ BAŞTAN BİRLEŞİP iSRAiLi VURSAYDI ŞİMDİ GAZZEDE ÇAY İÇİYOR OLACAKLARDI AYRICA ABD HEPSİNE BİRDEN SAVAŞ AÇAMAZDI AKSİ TAKDİRDE 3,CÜ DÜNYA SAVAŞI BAŞLARDI
    Cevapla
  • Rasim paydaroglu 1 saat önce Şikayet Et
    Allah'ın gazabı yakındır,iyice azdılar.
    Cevapla
  • Serkan 1 saat önce Şikayet Et
    Bu katliamı yapanların destek olanların bu katliama göz yumanlarin tez zamanda Allah belasını versin Kahhar ismi şerifi ile kahreylesin.Amin...
    Cevapla
  • vakkas yucel 1 saat önce Şikayet Et
    Rabbimiz CC Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun El Fatiha
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dolmabahçe'de kritik toplantı! Erdoğan, Bakan Tunç ve Bakan Memişoğlu'nu kabul etti
İzmir'de akılalmaz olay: Taksiyi çaldı, hareket halindeyken taksiden atladı!